Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Sopor - cartierul nou care va debloca piata imobiliara din Cluj. 237 de hectare libere pentru constructii!

Sopor este o zona nedezvoltata din sud-estul Clujului, aici urmand sa se construiasca noi proiecte rezidentiale pe o suprafata de peste 238 de hectare.

Sopor-titirez.ro

Planul primariei include dezvoltarea facilitatilor cheie necesare pentru confortul locuitorilor: gradinita, cresa, centru cultural, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Primele autorizatii de constructie vor fi emise incepand cu sfarsitul anului 2019. Loturile generoase de teren vor incuraja proiectele imobiliare de proportii. Specialistii locali estimeaza ca noul cartier va fi impulsul necesar pentru deblocarea pietei din Cluj, marcata in ultimele luni de o incetinire a ritmului de achizitie.

Sopor va fi al doilea cartier nou proiectat de primarie, dupa zona Tineretului, care promite sa devina un adevarat magnet pentru noile familii. Eforturile de dezvoltare a orasului sunt motivate si prin supraaglomerarea cartierelor Buna Ziua si Borhanci. Aici, traficul este cu peste 120% mai mare decat capacitatea maxima suportata de infrastructura, ceea ce a determinat blocarea eliberarii de noi autorizatii de constructii pana la largirea strazilor principale de acces spre oras.

buza ziua_1

Pana la aparitia noilor zone rezidentiale, principalul punct de interes pentru cumparatori vor ramane localitatile din afara Clujului, care deja sunt extrem de aglomerate: Floresti, Apahida sau Baciu.

Vrei sa vezi cele mai interesante oferte imobiliare din Cluj? Le gasesti pe portalul Titirez.ro - Cheia anunturilor imobiliare:

https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/cluj-napoca

Stiri