Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Ultima șansă de înscriere ca EXPOZANT la târgul imobiliar al primăverii!

Cel mai așteptat eveniment imobiliar se va desfășura în București în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului, iar acum sunt ultimele standuri disponibile! Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul de referință al sectorului imobiliar rezidențial ce asigură cadrul ideal prin care profesioniștii din domeniu: dezvoltatori, agenții imobiliare și constructori pot cunoaște și interacționa direct și într-un singur loc cu publicul interesat de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu. Prin participarea la TNI în calitate de expozanți, companiile își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor, lansarea de proiecte și servicii noi într-un cadru business dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului pe o durată extinsă dincolo de cele 3 zile de expoziție și lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

 

"Ediția Târgului Național Imobiliar ce va avea loc în perioada 24-26 mai va fi una de amploare și de mare interes pentru public, prin numărul impresionant de proiecte rezidențiale reunite- peste 150- și prin diversitatea ofertelor imobiliare prezentate. Vizitatorii evenimentului TNI vor avea ocazia să discute direct cu dezvoltatorii și agențiile imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din Dubai și Spania și să aibă acces la oportunități de investiții unice!

Un alt aspect important al ediției de primăvară a Târgului Național Imobiliar din 2024 va fi accentul pe sustenabilitate. Dezvoltatorii vor prezenta publicului proiecte care se axează pe eficiența energetică, utilizarea materialelor durabile și integrarea în comunitatea locală. Astfel, vizitatorii TNI vor avea ocazia să descopere proiecte care nu doar oferă oportunități imobiliare, ci și contribuie la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității vieții în comunități.

Companiile ce doresc să se alăture evenimentului au acum ultima șansă de înscriere la TNI, fiind disponibile ultimele spații expoziționale la ediția târgului imobiliar din 24-26 mai 2024!," declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

 

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienții interesați de achiziții imobiliare și să realizezi parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI! CLICK AICI pentru a contacta organizatorii TNI și a-ți alege standul!

 

Târgul Național Imobiliar TNI- Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România

DESPRE ȘI PENTRU OAMENI!

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: EMAX Real Estate, Exigent Unique Properties, Imobiliare Dubai, BRD- Groupe Societe Generale, Asociația Brokerilor Imobiliari (ABI), imobiliare.net

Powered by Storia

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Recomandat de: Titirez.ro și ImoPR

Parteneri Media: Misiunea Casa, Daibau, Real Estate Magazin; Anuntul.ro; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net; Radar Imobiliar etc.

Stiri