Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Revista presei imobiliare - cele mai importante stiri ale zilei 17.12.2019

1. AirBnB, in fata Curtii Europene de Justitie. Gigantul digital american, responsabil pentru transformarea industriei hoteliere si imobiliare din toata lumea, este audiat in urma plangerilor facute de reprezentantii industriei hoteliere din Franta. In joc este reconsiderarea incadrarii AirBnB din companie digitala in companie imobiliara. 

Mai multe detalii!

airbnb-678x381

2. Globalworth demareaza lucrarile pentru centrul de afaceri mixt Constanta Business Park, care va include spatii industriale/de productie, logistice si cladiri de birouri, dar si spatii de servicii. Lucrarile se vor desfasura pana in anul 2024, investitia preconizata fiind de 200 milioane de euro. 

Vezi mai multe detalii!

constanta_business_park_3_37842200

3. Cresteri semnificative in piata de constructii, atribuite efectelor OUG 114. Astfel, in primele zece luni ale anului 2019, sectorul constructiilor a avut o crestere de 27%, in timp ce sectorul rezidential a avut o crestere de 31% (dupa contractia de 25% de anul trecut). Per ansamblu, este de asteptat ca pana la finalul anului sa se inregistreze o crestere de 15.5% a intregului sector, aproape dubla fata de estimarile de la inceputul anului. 

Afla mai multe detalii!

1-constructii-39634473-xl

4. Willbrook reintra in piata imobiliara din Romania cu un nou proiect. Marele dezvoltator israelian a depus documentatia pentru Certificatul de Mediu pentru un proiect rezidential cochet situat chiar vis-a-vis de proiectul Stejarii detinut de Ion Tiriac (zona Baneasa). 

Afla mai multe detalii!

eyal-ofer

5. Valoarea contractelor de inchiriere declarate la ANAF a crescut cu 40% anul acesta. Impozitul total se ridica la 7% din suma, iar simplificarea procesului de declarare a contribuit la sporirea ratei de conformare a proprietarilor. 

Afla mai multe detalii!

Screenshot_116

Vreti sa fiti la curent cu cele mai noi stiri din domeniul imobiliar? Consultati zilnic sectiunea Stiri de pe portalul Titirez.ro!

Stiri