Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Episodul 6: Imobiliarele si Coronavirusul - "Depinde de fiecare cum se va prezenta cand se va auzi zgomotul de start!"

1)     Florin, cum vezi situatia prezenta, cum va afecteaza in acest moment, dar si pe termen scurt si mediu?

Cu siguranta ca situatia asta ne afecteaza pe toti in acest moment. Dar nu este sfarsitul lumii. Nu mi-am suspendat activitatea, dar nici nu-mi pot desfasura activitatea. Au disparut atat leadurile, cat si clientii

2)     Avand in vedere ca zilnic comunicati cu un numar foarte mare de proprietari care doresc sa le tranzactionati proprietatile sau cu un numar important de potentiali clienti, exista o scadere a volumului acestora de la inceputul lunii Martie? Comparativ cu perioada similara a anului trecut observati o schimbare majora?

In perioada asta nu prea discutam. Sunt putini cumparatori sau proprietari dispusi sa faca o vizionare. Cu siguranta ca exista o scadere majora fata de anul trecut

3)     Ce impact consideri ca va avea aceasta pandemie asupra pietei imobiliare romanesti?

Ne vom alerga reciproc, agenti, proprietari, cumparatori, provideri de servicii necesare breslei, pana cererea se va intalni din nou cu oferta. Vom fi salvati de banci care vor fi disperate sa acorde credite.

4)     Ce recomandari ai pentru cei care au in plan sa isi achizitioneze o locuinta cash sau credit?

Cine va avea cash, va fixa niste preturi. Creditele vor echilibra piata. Criza ne-a reintors pe majoritatea la start. Depinde de fiecare cum se va prezenta cand se va auzi zgomotul de start.

 

Acest interviu face parte dintr-o serie de interviuri ale Costinei Petrescu, CEO Titirez.ro, cu reprezentanti marcanti ai pietei imobiliare din Romania pentru a sustine activitatea agentilor imobiliari si pentru a impartasi sfaturi, idei si noi metode prin care acestia sa isi sustina in continuare business-urile, in perioada coronavirusului.

Stiri