Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Vanzare Teren Constructii Splaiul Unirii

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Teren Constructii
  • Pret:7.553.700 €
  • Amplasament:Intravilan
  • Suprafata Teren:76300 mp

Descriere:

Teren intravilan-compact de 7,63 ha situat pe Splaiul Unirii (continuare-Splaiul Dudesti) la granita dintre sect. 4 si Popesti Leordeni (langa sere).
Deschidere la Splai : 280 ml. (latura opusa = 367 ml.)
Adancimea medie = 235 ml.
Vecinatati : raul Dambovita, cartierul Confort City (cca. 2 km), targul auto Vitan (cca.2,5 Km.),Practiker si 5 Km. pana la cartierul ASMITA GARDENS (Sos.Mihai Bravu).
Accesul : sosea (asfalt), Splaiul Unirii fiind prevazut in PUG-ul Capitalei ca viitor acces de viteza catre autostrada A2 (nefiind incarcat de intersectii,semafoare,treceri de pietoni,etc.).
Zona se dezvolta rapid. Acces facil prin datorita podului peste raul Dambovita, in dreptul intrarii la serele Hofigal, adica la jumatatea distantei intre acest proiectul (1 Km) si targul auto Vitan.
Acest pod va face parte din bulevardul ce va lega cartierul Titan (Bd.Nicolae Grigorescu-Bd.Camil Ressu) din sect.3 de cartierul Berceni (Bd.Constantin Brancoveanu) din sect.4
Se confirma un mare potential pentru zona de sud si mai ales pentru zona proiectului (Splaiul Unirii-Splaiul Dudesti).
Pentru acest teren s-a executat un PUZ care a fost aprobat,reactualizat, inca valabil cu posibilitate de prelungire, avand ca destinatie zone comerciale (un Mall P+2, magazine), rezidentiale (32 blocuri P+6) si de agrement.
Atat destinatia cat si configuratia proiectului pot fi variabile.Proiectul beneficiaza de o locatie speciala, adica : neaglomerata, nepoluata, cu acces fluid-rapid (protejat de raul Dambovita) si o vecinatate rara, de mare importanta in viitor (Parcul National Vacaresti declarat oficial rezervatie naturala, in suprafata de 184 ha.).
Proiectul se poate vinde partial sau integral.

Specificatii:

Rezidential, Comercial
Da
Da
Strazi asfaltate
Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Cadastru, Intabulare

Localizare:

Contact Agent

Iulian Ticlea
0723.151.116