Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Vanzare Spatiu Birouri Primaverii

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Spatiu Birouri
  • Pret:240.000 €
  • Camere:3
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:96 mp
  • An constructie:1997

Descriere:

Vanzare spatiu birouri lux Primaverii(Str.LEV TOLSTOI ) Va propunem spre vanzare o proprietate cu o pozitionare unica in cartierul Primaverii, intr-o zona exclusivista si aerisita , ideala pentru activitati de birou

Apartamentul tip duplex cu scara interioara ( P+D) este situat la parterul unui bloc de locuite si este format din 3 incaperi spatioase, 1 baie , o chicineta si o boxa la subsolul cladirii , avand o suprafata utila de 95mp. Apartamentul este dispus pe 2 etaje (P+D) ,este compus din incaperi tip open space ,cele 2 de la parter fiind delimitate printr-un perete de sticla.Datorita pozitionarii unice, proprietatea beneficiaza de linistea strazii exclusiviste pe care este amplasata, dar are in acelasi timp acces imediat in Calea Dorobanti si in Piata Charles de Gaulle, Str. Radu Beller Piata Dorobanti, cafenele, magazine, restaurante .
In imediata apropiere exista posibilitati de parcare ,doua parcuri amenajate cu zona verde bogata si locuri de relaxare .
Apartamentul este ideal atat pentru activitati de birou/ showroom si este dotat cu centrala proprie de caldura ,aer conditionat,infrastructura retea de calculatoare ,sistem de alarma si videointerfon.Blocul a fost dat in folosinta in anul 1997,apartamentul fiind complet renovat in luna ianuarie 2021.

Specificatii:

Comercial, Birouri
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Cablu TV
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Fibra Optica
Lux
Celulare, Sticla
Metal
PVC
Exterior
Spoturi, Lampi
Wc serviciu
Nemobilat
Gaze, Caldura, Apa
Sistem alarma
Videointerfon
Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Cadastru, Intabulare
Administrare, Supraveghere video

Localizare:

Contact Agent

avatar Bogatu Doru
0735.345.845