Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Vanzare Casa/Vila 4 camere Voinesti

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Casa
  • Pret:90.000 €
  • Nivel:S+P+M
  • Camere:4
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:180 mp
  • Suprafata Teren:950 mp
  • An constructie:2016

Descriere:

Vanzare vila/casa cu mansarda, lux, complet mobilata si utilata cu racordare la apa, canal, gaz, centrala Wiesmann+teren cu plantatie in loc. Voinesti, langa Targoviste, DB, central, disponibila imediat.
Detalii suplimentare
Proprietatea este situata in centrul localitatii Voinesti, (aproape de Mun. Targoviste), intr-o zona linistita si curata, ideala atat pentru locuit permanent, cat si pentru vacante si weekend-uri, fiind compusa din: teren cu o suprafata totala de 949 mp, imprejmuit si o vila moderna, cu suprafata construita la sol de 108 mp, regim de inaltime S-50mp+ P108mp+M108mp, edificata in perioada 2014-2016, constructie realizata cu un inalt nivel de calitate, pe cadre de beton armat si caramida eficienta porotherm, acoperita cu tabla Lindab si cu inchideri din geam termopan de ultima generatie.
Casa este complet functionala, fiind racordata la reteaua publica de apa potabila, canalizare, electricitate, gaze si cablu TV. Este deservita de o centrala proprie pe gaz metan Wiesmann de ultima generatie, un semineu electric in zona de Living (mai mult cu rol decorativ), dispunand si de grill in curte.

Restul terenului este amenajat, in partea din fata a casei, cu alei de acces si platforme betonate, gazon, plante ornamentale, iar in partea din spate este infiintata o mica plantatie de pomi si arbusti fructiferi (meri, ciresi, gutui, peri, pruni, zmeura, mure, afine, coacaz negru, trandafiri de dulceata).
Vila se vinde complet mobilata si utilata, exact ca in fotografiile atasate, cu mobila executata pe comanda si cu aparatura electrocasnica de ultima generatie, marca Arctic/Beko.
Parterul este structurat astfel: Terasa exterioara acoperita inalta, Vestibul, Living, Dining, insula-bar si Bucatarie open space, 2 Dormitoare, Baie, Hol si Casa scarii pe unde se face accesul catre mansarda.
Mansarda este amenajata ca spatiu de agrement si dotata cu masa de biliard, masa de tenis, aparate de gimnastica. Aceasta poate fi amenajata prin compartimentare in 3 camere si baie, existand toate instalatiile aferente (calorifere, conducte apa).
Din mansarda se iese pe 2 terase fata-spate, cea din fata avand o suprafata de aproximativ 20 mp. De asemenea, subsolul (beci) este ideal pentru depozit fructe, fiind amenajat cu rafturi de depozitare si cu acces separat prin partea din spate a vilei.
Peisajul si imprejurimile o recomanda ca pe o gospodarie/ casa de vacanta cu un potential deosebit, inclusiv cu oportunitatea de a fi functionala ca si agropensiune turistica.
Pret negociabil

Specificatii:

Rezidential, Vacanta, Investitie
Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Cablu
Lux
Celulare
Metal
PVC
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior, Interior
Terasa, Boxa
Mobilata si Utilata
Lux
Apa
Transport public, Lac, Padure, Scoala Generala, Liceu, Farmacie
Cadastru, Intabulare

Prezentare video:

Localizare:

Contact Agent

Sirbu Mihnea
0745.503.433