Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Webinar TNI: - Oferte imobiliare concrete în capitală și la munte!

”Iata ce ne transmit organizatorii TNI in legatura cu urmatorul webinar din seria de evenimente educationale!”

Investițiile imobiliare sunt recomandate atât în perioade de creștere economică, pentru diversificarea portofoliului și atingerea independeței financiare, dar mai ales în perioade de crize, deoarece proprietățile imobiliare își păstrează valoarea în timp mai bine decât alte achiziții.

Săptămâna aceasta continuăm seria de webinarii TNI cu prezentări concrete de oferte imobiliare din București și de pe Valea Prahovei.

Scopul echipei TNI este de a aduce mai aproape persoanele interesate de achiziții imobiliare de acei dezvoltatori și agenți imobiliari ce sunt cu adevărat profesioniști, au experiență în domeniu și pentru ei vânzarea de proprietăți reprezintă un succes doar când clientul este mulțumit. 

Joi, 7 mai, ora 12:00 îi avem invitați pe Edward Grosu- Senior Account Manager Hils Pallady Apartments & Palladium Residence 2 și pe Andrei Gornea- agent imobiliar Mervani Invest ce ne vor prezenta oferte imobiliare concrete în capitală și la munte!

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI- Cristina Bercea.

Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI!

Profită la maxim de acest canal de informații și trimite-ne întrebările tale pentru invitații speciali  pe adresa de email:  [email protected] 

Vom transmite întrebările tale mai departe și fie în webminar, fie într-un articol post eveniment vei primi un răspuns avizat.

TNI este aici pentru tine !”

Vă invităm cu drag să participați la aceste webinarii organizate special pentru profesioniștii din domeniul imobiliar. Este o perioada în care know-howul este extrem de prețios, iar împreună vom trece peste orice perioadă dificilă, atât timp cât suntem dispuși să învățăm.

Stiri