Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Webinar TNI: Noutăți și inovație în imobiliare

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 29 octombrie, ora 12:00 îl avem invitat pe Adrian Rus, Manager RE/MAX ACTION ce ne va vorbi despre noutăți din piața imobiliară și proiecte rezidențiale inovatoare.

În ultimii 4 ani Adrian Rus a organizat și gestionat cu succes promovarea și vânzarea de apartamente din primul ansamblu rezidențial cu energie verde din România, Cartierul Solar, iar în trecut a coordonat timp de peste 21 de ani, în poziții de actionar și top management diverse activități de distribuție și editare de produse media periodice.

De la începutul anului acesta, Adrian este Managerul RE/MAX Action și lucrează alături de o echipă formată din peste 10 agenți de vânzări, preluând proiecte imobiliare în sistem de reprezentare exclusivă și deschisă.

RE/MAX este liderul mondial în imobiliare, având o experiență de peste 45 de ani în domeniu.

În România, sub brandul RE/MAX activează 49 de birouri unde își desfășoara activitatea peste 600 broker-owneri, manageri, team leaderi și asociați de vânzări.

 

Folosește linkul de mai jos și înregistrează-te ACUM la webinarul TNI cu tema: Noutăți și inovație în imobiliare! Linkul de acces la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare! Salvează apoi evenimentul în calendarul tău!

Link de înregistrare: CLICK AICI!


TNI este aici pentru tine!

Stiri