Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Webinar TNI:  Flexibilitate și OFERTE SPECIALE pentru proiecte imobiliare noi!

Georgiana Sandu are o  experiență de peste 16 ani în real estate, este specializată în proiecte imobiliare în regim de exclusivitate și a lucrat ca reprezentant de vânzări pentru un portofoliu de peste 20 proiecte. Acum, Georgiana reprezintă agenția Alder Concept și face parte dintr-o echipă cu experiență, dar tânără, entuziastă, pasionată, implicată și adaptabilă la piață.

Din anul 2018, Alder Concept este reprezentantul de vânzări pentru proiectele de la mare ale dezvoltatorului De Silva Residences. 

Având o experiență de peste 25 ani în domeniul imobiliar, De Silva Residences are în curs de dezvoltare pe malul Mării Negre, în Mamaia Nord proiectele Casa del Mar și First Residences despre care ne va vorbi Georgiana în detaliu în cadrul webinarului TNI.

Folosește următorul link pentru acces: CLICK AICI!


TNI este aici pentru tine!

Vă invităm cu drag să participați la aceste webinarii organizate special pentru profesioniștii din domeniul imobiliar. Este o perioada în care know-howul este extrem de prețios, iar împreună vom trece peste orice perioadă dificilă, atât timp cât suntem dispuși să învățăm.

Stiri