Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Vanzare record la Hollywood! 120 de milioane de dolari pentru un palat cu 123 de camere

Vanzarea impresionanta s-a inchis marti si a depasit precedentul record stabilit anul trecut. Atunci, fondatorul Hard Rock Cafe si-a vandut vila de pe malul marii din Malibu pentru 110 milioane de dolari. 

USEWSDCNBNA73HXMMRNJ3CAPX4

Proprietatea vanduta este cea mai mare resedinta privata din Los Angeles si printre cele mai mari din Statele Unite. Terenul are o suprafata totala de peste 20.000 de mp. Cladirea principala are peste 4000 de mp utili, o suprafata echivalenta unui teren de fotbal american - mai mare, chiar, decat Casa Alba. 

XSBBHIH6VRHVNIRLRKOZUV6PB4

Tranzactia record de saptamana aceasta este si o afacere frumusica pentru vanzator - Petra Ecclestone, mostenitoare a imperiului Formula 1. Aceasta a cumparat proprietatea direct de la vaduva lui Aaron Spelling in urma cu 8 ani pentru 85 de milioane de dolari cash. 

XIIA2BC345EMNE37JEUMXG4TVU

Interiorul extravagant include peste 20 de camere specializate, inclusiv o camera pentru aranjarea florilor, una pentru stocarea argintariei, o frizerie, un salon de infrumusetare si mai multe camere destinate ambalarii de cadouri. O incapere destinata servirii de vinuri si branzaturi frantuzesti este insotita si de o terasa de tip bistro. Sala de bowling dispune de un dressing special pentru incaltamintea aferenta. 

TZ6HC62HZZGVPNE7WTNNAK27JA

Subsolul este amenajat sub forma unui club exclusivist, iar biroul include un acvariu urias. 

Per ansamblu, palatul dispune de 123 de camere - 14 dormitoare si 27 de bai. 

Pentru intretinerea domeniului, 30 de angajati permanenti lucreaza zi-lumina.

Aceasta tranzactie, impreuna cu alte vanzari care au depasit suma de 100 milioane de dolari in lunile precedente, marcheaza un nou trend in piata imobiliara de lux din Statele Unite. Proprietati evaluate la preturi de 8 zerouri nu mai sunt o raritate si cumparatorii sunt dispusi sa plateasca pentru o resedinta cu adevarat extravaganta. 

Sursa Foto: Jim Bartsch

Stiri