Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Turn de birouri de 45 m, ridicat in Piata Victoriei, chiar vis-a-vis de Tiriac Tower!

Un grup spaniol de invesitii, reprezentat in Romania prin compania Roma West Imobiliare, a depus la Primaria Capitalei cerere pentru un Plan Urbanistic Zonal si autorizatiile aferente pentru un turn de birouri de 14 etaje in zona Piata Victoriei. 

Conform publicatiei Ziarul Financiar, proiectul include 2 cladiri, una de 14 etaje si alta mai mica, de 6 etaje. Cladirile vor avea functiune mixta de birouri, spatii comerciale, hotel si locuire. Turnul principal va ajunge la o inaltime de 45 m si va avea si 3 etaje subterane. 

Terenul de 1250 mp supus dezvoltarii se afla in zona Buzesti, intre strazile Buzesti si Muntii Tatra, la adresa Muntii Tatra nr. 83. Acesta se afla chiar vizavi de Tiriac Tower, un alt mare proiect imobiliar din zona. Este posibil ca, dupa obtinerea autorizatiilor necesare, terenul sa fie vandut pentru o valoare mai mare catre dezvoltatorul final. 

Cele doua mari proiecte din Piata Victoriei reprezinta o resuscitare pentru o zona considerata pana acum cativa ani suprasaturata, cu putine oportunitati ramase pentru investitie. 

Sursa Foto

Stiri