Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Tranzactie imobiliara de 1 MILION DE EURO imediat dupa incheierea starii de urgenta!

Compania Casazela Properties, membra a grupului ceh APS Holding, anunta incheierea unei tranzactii pentru o proprietate comerciala cu valoare de aproximativ 1 milion de euro din portofoliul grupului APS Romania. Achizitia a fost facuta de catre un dezvoltator imobiliar local, care a vazut potentialul oferit de cei 4000 mp suprafata construita a unei cladiri compusa din parter si 2 etaje, cu destinatie de spatii comerciale si spatii de birouri.

APS Holding este consultant și administrator al împrumuturilor neperformante, lider de piață între platformele de recuperări creanțe din regiunea Europei Centrale și de Sud Est, iar noua divizie, aceea de REAL ESTATE a grupului, este atat manager, cat si investitor, evaluator și consultant în domeniul portofoliilor de real estate, având un focus principal în ceea ce privește achiziția și managementul oportunităților de investiții în domeniu.

Managementul proiectelor APS REAL ESTATE se bazează pe înțelegerea piețelor locale, a tipului de proprietate și a situației specifice a proiectului, în scopul de a crea proiecte valoroase care generează totodată profituri rezonabile, iar Casazela Properties sustine activitatile grupului prin servicii de intermediere si asset management.

Tranzactia a fost intermediata de Consultantul Senior George Calin, cu experienta in real estate de peste 10 ani, care a acoperit toate aspectele de promovare si facilitare in comunicarea cu piata si a sustinut tot procesul de due diligence necesar.

In contextul in care noua linie de business a grupului a fost lansata pe piata in Q3 2019, situatia de pandemie are impact major asupra activitatii noastre, in special pe partea de dezvoltare a afacerii. In prezent, strategia adoptata este aceea de a desfasura activitati care sa asigure sustenabilitatea, fara sa luam in calcul cresterea cotei de piata sau a profiturilor pentru urmatoarele 6 luni, dar si investitia in calitatea anagajatilor si cresterea performantei acestora, un element esential in eforturile de depasire a crizei generate de pandemia de coronavirus.

 

Va asteptam sa ne contactati pentru orice informatii legate de piata imobiliara la adresa [email protected].

Asset 1white transparent

Stiri