Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Tot mai mulți dezvoltatori de locuințe se adaptează nevoii de reducere a consumului de energie


Datele companiei Resideo relevă că din ce în ce mai multe locuințe noi de pe piața locală sunt concepute pentru a avea un consum minim de energie, fiind compatibile cu soluții „verzi”.

Potrivit Resideo Technologies Inc, furnizor global de soluții de confort și securitate pentru locuințe, dezvoltatorii de ansambluri rezidențiale din România tind să se alinieze cerințelor europene în materie de sustenabilitate, proiectând din ce în ce mai des clădiri cu acces la surse de energie moderne și ecologice. Pe fondul acestei tendințe, observabile atât pe plan local, cât și internațional, majoritatea produselor noi din portofoliul companiei sunt concepute pentru a reduce la minimum consumul de energie pentru încălzire și răcire, acestea fiind compatibile cu sistemele moderne de producere a energiei din surse regenerabile.


Citește și:

Resideo: 60% dintre români au sau vor să își instaleze detectoare de monoxid de carbon. E cel mai ridicat nivel de conștientizare din regiune privind pericolul intoxicației cu CO


Observăm și în România un interes tot mai mare din partea dezvoltatorilor pentru utilizarea unor soluții ca pompele de căldură sau pentru dotarea clădirilor cu instalații de producere a energiei din surse regenerabile. Clădirile viitorului vor folosi mult mai puțină energie pentru încălzire și răcire, iar o mare parte din aceasta va fi produsă de propriile instalații. Produsele noastre sunt concepute pentru a răspunde acestor tendințe, iar gama Honeywell Home DT4 este un bun exemplu în acest sens.”

Gelu Olteanu, Country Sales Leader Resideo România


Citește și:

Resideo: Urmează o perioadă de transformări pe piața sistemelor de încălzire și răcire. Românii, tot mai preocupați de reducerea facturilor


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

 

6 din 10 români sunt interesați de eficientizarea consumului de energie

Noua gamă de termostate de cameră Honeywell Home DT4 vine pe fondul unui interes tot mai crescut din partea consumatorilor pentru soluții de control al consumului de energie. Astfel, într-un studiu recent derulat de Resideo, șase din zece români au declarat că ar fi dispuși să achiziționeze cele mai noi sisteme de control pentru încălzire, dacă asta ar duce la economii pe termen lung.

Produsele din gama Honeywell Home DT4 îi ajută pe utilizatori să îmbunătățească eficiența energetică a apartamentelor sau caselor în care locuiesc datorită funcției eco state, prin care temperatura poate fi reglată în avans, pentru o perioadă determinată. Noile produse sunt compatibile cu o gamă largă de sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, cum ar fi pompele de căldură sau sistemele de încălzire prin pardoseală.


Citește și:

Resideo atrage atenția asupra pericolului intoxicațiilor cu monoxid de carbon: gazul inodor rezultă din arderea incompletă a combustibililor fosili. Instalarea unui detector poate salva vieți!


 

 

 

Stiri