Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Titirez.ro, imoPR si ImobManager participa la TNI! Afla totul despre unul dintre principalele evenimente imobiliare ale primaverii!

Activezi in domeniul imobiliar si ti-ar placea ca dincolo de reclama pe Facebook, clickuri si interactiunea online, chiar sa iti cunosti potentialii clienti, sa te intalnesti fata in fata cu ei, sa afli ce isi doresc de la viitoarea achizitie imobiliara si sa le arati cu ce este produsul tau diferit si in ce mod este potrivit pentru ei? Probabil te gandesti ca acest lucru necesita prea mult timp si resurse materiale, dar sunt solutii prin care clientii vin la tine sa te cunoasca, sa-ti vada produsul si asta la costuri mici pentru tine! 

Cadrul in care aceste intalniri au loc este unul elegant, la care participa profesionisti imobiliari din toata lumea, iar jurnalistii prezenti la eveniment surprind si iau interviuri celor mai buni, celor care reusesc sa fie diferiti fata de ceilalti prin produsul pe care il ofera si modul inedit in care il promoveaza. 

Dar nu este pentru oricine! Implica 3 zile intense de intalniri fata in fata cu publicul tinta, iar concurenta este maxima! 

Cu o experienta de 16 ani in organizarea de expozitii imobiliare, Targul National Imobiliar TNI este evenimentul de referinta pentru piata imobiliara din Romania, ce reuneste intr-un singur loc, timp de 3 zile: agentii imobiliare, dezvoltatori, institutii financiar-bancare, fonduri de investitii, institutii de asigurari, management imobiliar, industrii conexe, asociatii profesionale, investitori strategici si institutionali, precum si presa de specialitate.  

„Daca activezi in segmentul imobiliar participarea la TNI reprezinta o oportunitate de dezvoltare, prin faptul ca te ajuta sa cunosti mai bine mediul imobiliar actual si iti poti face oferta imobiliara cunoscuta unui public direct interesat de achizitii in acest domeniu, marindu-ti astfel considerabil portofoliul de clienti. 

Precum o «arena imobiliara», TNI ofera acel cadru special, business, competitiv si elegant, in care iti poti pune in valoare oferta proprie.” marturiseste Cristina BERCEA, PR Manager TNI. 

Pentru ca Targul National Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din Romania, ci si unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participa profesionisti imobiliari din toata lumea  

„Continuand traditia  inceputa anul trecut, TNI isi extinde cooperarea internationala in 2020. Pe langa Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezenta altor Asociatii si Federatii imobiliare din Europa. De asemenea, standurile targului vor promova proprietati din diverse tari, incluzand Bulgaria, Spania, Cipru, Grecia si altele. Vom continua initiativa Conferintelor TNI in zona dedicata special, cu numeroase prezentari de proiecte si produse  imobiliare, pentru a completa experienta vizitatorilor si participantilor la aceasta manifestare de prestigiu in domeniul imobiliar romanesc. ” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR. 

Pentru a fi la curent cu toate stirile, noutatile si oportunitatile imobiliare te invitam sa descarci GRATUIT aplicatia de mobil TNI, ce este disponibila atat pentru Android, cat si pentru IOS

 

Targul National Imobiliar TNI 8-10 mai 2020 

Organizator: BDOBC Business Center 

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prima Realty Marbella 

Parteneri: Pro Capital Straulesti Apartments, Palladium Residence 

Parteneri Media: Titirez.ro; Casa si gradina; Real Estate Magazine; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Bursa Constructiilor; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc. 

 

Stiri