Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Soluția pentru încălzirea eficientă și durabilă a casei tale (P)

Caracteristici de bază ale Centralei Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW

 

Eficiență energetică superioară

Centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW se remarcă prin eficiența sa energetică sporită, atingând un randament normat de până la 98% (Hs). Acest lucru se datorează tehnologiei de condensare inovatoare, care valorifică la maximum căldura din gazele de ardere, reducând semnificativ consumul de combustibil și impactul asupra mediului.

Flexibilitate în funcționare

Această centrală termică în condensație oferă o flexibilitate remarcabilă în funcționare. Ea poate funcționa atât pe gaz natural, cât și pe GPL, iar trecerea între aceste combustibili se face automat, fără a necesita intervenția utilizatorului sau schimbarea duzelor.

Control inteligent și conectivitate

Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW vine echipată cu o interfață WLAN integrată, permițând conectarea directă la internet. Prin intermediul aplicației ViCare, utilizatorii pot monitoriza și controla cu ușurință funcționarea sistemului de încălzire, programând timpi de funcționare, ajustând temperatura și urmărind consumurile, în mod intuitiv și eficient.

Fiabilitate și durabilitate

Inima centralei Viessmann Vitodens B0KA 050 este schimbătorul de căldură Inox-Radial, realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Această componentă esențială asigură o fiabilitate și o durată de viață excepționale, garantând performanțe superioare pe termen lung.

Design compact și elegant

Cu dimensiuni compacte de doar 300 x 400 x 700 mm și o greutate de 33 kg, centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW se integrează armonios în orice spațiu tehnic, fără a ocupa prea mult loc. Designul său elegant și modern se va potrivi perfect în orice locuință.

Avantajele Utilizării Centralei Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW

 

Economii la factura de încălzire

Datorită eficienței energetice ridicate și a tehnologiei de condensare, centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW permite obținerea unor economii substanțiale la factura de încălzire. Utilizatorii vor beneficia de costuri de funcționare reduse pe termen lung.

Confort termic superior

Această centrală termică în condensație asigură un confort termic excelent, datorită capacității sale de a încălzi rapid și uniform spațiile, menținând o temperatură plăcută și constantă în întreaga locuință.

Compatibilitate cu sisteme inteligente 

Centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW este perfect compatibilă cu o gamă largă de sisteme inteligente de încălzire, precum termostate programabile, senzori de prezență și aplicații mobile. Această interconectivitate permite un control și o gestionare eficientă a consumului de energie.

Fiabilitate și durată de viață îndelungată

Datorită calității superioare a componentelor și a tehnologiei avansate, centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW se remarcă prin fiabilitate și durată de viață excepționale. Utilizatorii vor beneficia de ani de funcționare fără probleme.

Performanțe tehnice avansate

Putere nominală și plaja de modulare

Centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW are o putere nominală de căldură de la 3,2 până la 25 kW, oferind flexibilitate în adaptarea la nevoile specifice ale fiecărei locuințe. Plajal de modulare extinsă, de până la 1:8, permite o ajustare fină a puterii, optimizând consumul de energie.

Preparare apă caldă menajeră

În varianta combi, centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW asigură și prepararea apei calde menajere, cu o putere nominală de 29,6 kW și un debit de 14 l/min. Această funcționalitate suplimentară contribuie la creșterea eficienței și a confortului general al locuinței.

Sistem de ardere eficient

Centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW este echipată cu un arzător MatriX-Plus, care asigură o ardere fină și eficientă, indiferent de tipul de combustibil gazos utilizat (gaz natural sau GPL). Sistemul de control al combustiei Lambda Pro garantează o ardere curată și optimizată în permanență.

Caracteristici suplimentare

Alte caracteristici avansate ale centralei Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW includ:

    • Pompă de circulație cu eficiență ridicată și consum redus de energie
    • Vas de expansiune de 8 litri
    • Reglaj electronic al temperaturii maxime pe tur (82°C) și al temperaturii de decuplare (110°C)
    • Nivel redus de zgomot în funcționare (33 dB(A) la sarcină parțială, 53 dB(A) la funcționarea pe apă caldă)

De unde puteți achiziționa centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW

Centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 25 kW este disponibilă pentru achiziție pe CentraleViessmann.ro, un magazin online de încredere specializat în soluții de încălzire de înaltă calitate. Echipa de experți de la CentraleViessmann.ro vă poate oferi asistență personalizată în alegerea celei mai potrivite centrale termice pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

Sursa foto: centraleviessmann.ro 

Stiri