Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Revista Presei - retrospective ale anului 2019, noi modalitati de investitie in spatiile de birouri, Biserica devine dezvoltator imobiliar

1. Cresterea preturilor pentru terenurile bine amplasate si numarul tot mai mic de oferte potrivite pentru dezvoltare risca sa scada profitabilitatea dezvoltatorilor in anii urmatori, mai ales pe segentul low-medium. Atentia investitorilor se va indrepta din ce in ce mai mult spre orasele regionale importante, unde proiectele retail au rata mai mare de profitabilitate.

Afla mai multe detalii!

Indiabulls_Park_in_Panvel_Navi_Mumbai_by_Indiabulls_Real_Estate_Dwello

2. Ali Capa, fondator si presedinte al grupului Anchor Group, lanseaza un model nou de vazare al spatiilor de birouri catre companii si investitori - segmentarea unei cladiri de birouri in spatii mici, chiar si de 200 de mp, care pot fi achizitionate separat!

Afla mai multe detalii!

office-space-4201436_960_720

3. Analiza sintetica a pietei imobiliare din anul 2019, realizata de Economica.net. 2019 a fost anul livrarilor record de noi locuinte, dar si al consolidarii pietelor de birouri si retail. 

Afla mai multe detalii!

homes-houses-neighborhood-real-estate-1546160-min

4. Despre marile tranzactii imobiliare din segmentul office ale anului 2019 si scaderea in premiera a randamentului mediu pentru spatiile de birouri la sub 7% in retrospectiva realizata de Profit.ro

Afla mai multe detalii!

Bucuresti_de_sus

5. Biserica va deveni dezvoltator imobiliar, dupa ce Patriarhul Daniel anunta dezvoltarea unui proiect rezidential in zona Pajura. 

Afla mai multe detalii!

Patriarhul_Daniel,_Varsanufie_Prahoveanul_și_Ilie_Costescu-min

6. AirBnB a fost declarata oficial de catre Comisia Europeana o platforma digitala si nu agentie imobiliara, nemaifiind necesara obtinerea licentelor aferente in statele membre ale Uniunii Europene. 

Afla mai multe!

Curtea-Europeana-de-Justitie-a-decis--Airbnb-este-o-platforma-online--nu-agentie-imobiliara

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri din domeniul imobiliar? Intra zilnic pe sectiunea Stiri a portalului Titirez.ro!

Stiri