Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Revista presei imobiliare 7.01.2020 - cele mai importante stiri imobiliare ale zilei, intr-un singur loc!

1. Liber la proiecte rezidentiale in zona Buna Ziua din Cluj Napoca, dupa 2 ani in care nu s-au emis autorizatii de constructii.

Mai multe detalii

Parc-Buna-Ziua-1-1

2. One North Gate, cladirea de birouri preluata de dezvoltatorul One United isi deschide portile dupa un proces complex de amenajare si retehnologizare. Dezvoltatorul urmeaza sa isi mute birourile aici. 

Afla mai multe detalii

IMG-20191217-WA0023-493x370

3. Grupul de firme Covivo face investitii masive in piata hoteliera din Europa - peste 600 de milioane de euro investiti recent in achizitii din intreg continentul 

Afla mai multe detalii!

5690929795_d2c23da33f_b

4. Reducerea bugetului pentru programul Prima Casa, o mare problema din perspectiva unui specialist imobiliar citat de Capital.ro: ”Lucrurile stau foarte rău și se va vedea în piață o reducere foarte mare a cererii. Până la urmă, noi nu de cerere ducem lipsă, ci de putere de cumpărare, care a fost sprijinită în primul rând prin programul Prima Casă”

Afla mai multe detalii!

house-for-sale-investment-property-buy-home-mortgage

5. O intreaga portiune a Galatiului va beneficia de lucrari masive de reconditionare a infrastructurii, in cel mai mare proiect al primariei locale de dupa 1989. Investitii de peste 20 de milioane de euro!

Afla detalii mai multe!

Galati_-_zona_portului_vechi

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri din domeniul imobiliar? Acceseaza zilnic sectiunea Stiri de pe portalul Titirez.ro!

Stiri