Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Real Start Imobiliare vinde in exclusivitate o proprietate unica in Bucuresti: Cladire Monument Istoric din Strada Franceza

"Strada Franceza poate fi considerată o strada-muzeu, nu numai pentru ca de-a lungul ei se afla nu mai puţin de 30 de obiective notate in Lista monumentelor istorice, dar si pentru ca unele dateaza chiar din secolul XVI." a declarat Elena Petrescu, manager agentie Real Start Imobiliare.

image001

Strada pe care se afla imobilul a beneficiat de lucrari ample de modernizare a retelei de canalizare, infrastructura si acces la toate utilitatile, fiind o zona extrem de atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si comercial si arhitectural.

 

Accesul pe proprietate se face direct din strada principala, o intrare prevazuta cu un hol generos si acces distinct catre o casa scarii lata, impozanta, din lemn masiv de nuc, excelent conservata si renovata.

4_2

Proprietatea de 650 mp a fost construita in anul 1910, are 8 dormitoare, 4 bai si a beneficiat de multiple imbunatiri pe durata exploatarii sale.

 

Ofera o parcare privata si acces facil catre mijloace de transport si statia de metrou Unirii la 3 minute de mers pe jos.

5_2

"Recomandam aceasta proprietate pentru versatilitatea ei. Se poate face conversie in apartament-hotel, birouri, rezidenta sau mixt. Istoricul cladirii si elementele arhitecturale originale au fost atent intretinute de actualii proprietari - portofoliul foto este real, fiind genul de proprietate care este si mai frumoasa in realitate, remarcandu-se printr-o amenajare superba, spatii generoase, camere inalte si zone vitrate mari, o compartimentare atipica, semi-circulara si elementele arhitecturale originale, excellent conservate.", adauga Elena Petrescu.

3_5

Mai multe informatii pot fi oferite telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii sau pe site-ul agentiei https://realstart.ro/

Stiri