Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Proprietati de LUX pe Titirez.ro. Penthouse-uri de milioane de euro


Astazi va vorbim despre LUX si despre penthouse-urile din Bucuresti care pe langa faptul ca arata exceptional, au si o localizare foarte buna si un pret de masura. Penthouse-urile listate pe Titirez.ro ajung pana la 2.500.000 Euro. Sunt proprietati speciale pentru investitori, pentru oameni de afaceri.

Puteti gasi penthouse-ul de 2.5 milioane euro aici: http://bit.ly/34qxtsG

Acesta face parte din proiectul rezidential One Herastrau Park si este un Triplex, ocupand etajele 11, 12 si 13. Este un penthouse unic, cu o terasa mare si o vedere pe masura: Lacul Floreasca, Parcul Herastrau si zona de business din Nordul Capitalei.

Un alt penthouse exclusivist se afla in zona Capitale, Dorobanti: http://bit.ly/34muZvj 

Acest penthouse impresionant care te poate convinge ca poti trai extrem de comod, intr-un loc sigur, cu o vedere frumoasa, chiar in inima Bucurestiului unde te poti simti ca intr-o locuinta a unei importante vedete din Hollywood.

Cele doua proprietati remarcabile de mai sus sunt urmate indeaproape de un alt penthouse de 556 mp, dispus pe 3 nivele, situat pe o strada exclusivista vecina cu Parcul si Lacul Herastrau: http://bit.ly/2szRwYc 

Un penthouse exceptional, perfect pentru o rezidenta de lux, intr-un bloc elegant cu acces securizat si cu o gradina magnifica pe acoperis, panorama splendida.

Va mai prezentam un duplex remarcabil, localizat in Cartierul Francez: http://bit.ly/2YRSUlf

Complet renovat in anul 2018, are 5 camere si este dispus pe 2 etaje cu o suprafata utila de 316 mp, plus o terasa de 95.53 mp la etajul superior si un balcon la etajul inferior.

Mai multe proprietati de lux puteti gasi pe Titirez.ro la urmatorul link: http://bit.ly/2M04oxU 

Stiri