Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Prelungiri ale contractelor cu jucătorii pentru Manchester United (P)

Manchester United își concentrează atenția asupra prelungirilor pe care dorește să le facă cu jucătorii cu care are deja contract, iar acest lucru nu se traduce altfel decât prin revenirea în prim plan a clubului englez din Premier League. Vor fi aceste contracte prelungite sau nu?

Unul dintre contractele pe care echipa le are în vedere pentru o prelungire de succes este cel cu Marcus Rashford – este vorba despre un contract pe care Manchester nici nu se gândește că Rashford nu îl va prelungi.

Alejandro Garnacho: prelungire a contractului cu echipa lui Erik ten Hag?

Nu este Marcus Rashford singurul jucător despre care se povestește atunci când vine vorba de prelungirea contractului cu Manchester United, ci și Alejandro Garnacho pare a fi pe listă. Mai mult decât atât, despre acest jucător se spune că ar fi una dintre cele mai mari promisiuni din fotbalul mondial, iar dorința lui Manchester devine acum explicabilă într-un mod mult mai simplu, așa cum devine și dorința pe care o are Real Madrid de a-l câștiga de partea sa.

Nugget, așa cum este numit, are doar 18 ani și este de-a dreptul răsfățat de Manchester. Dar are și de ce: este autorul a două goluri și cinci pase decisive în cele cincisprezece meciuri din competițiile clubului englez din acest sezon, astfel că mijlocașul Garnacho are un impact tot mai mare asupra jocului pe care îl are echipa. Unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-a jucat a fost împotriva lui City.

Cât mai are Garnacho de stat la Manchester?

Finalul contractului lui Alejandro Garnacho la Manchester United ar fi în iunie 2024, însă momentan pare a fi definită o dorință de prelungire care vine din ambele părți. Cu toate acestea, mai sunt încă detalii pe care cele două tabere trebuie să le confirme, iar unul dintre acestea se referă la noul salariu pe care l-ar avea Garnacho.

Dacă va fi sau nu prelungit contractul nu știm încă, însă pe OnlineSportfogadás.com poți urmări toate știrile din sport care te interesează și poți urmări noutățile pe care dorești să le afli din lumea fotbalului.

 

Stiri