Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

North Avenue by A|B Imobiliare, un ansamblu rezidențial cu adevărat exclusivist, în nordul Capitalei. Atractiv atât pentru end-useri, cât și pentru investitori


Termenul de predare a celor două clădiri rezidențiale din componența proiectului este luna decembrie a anului 2023.

Un ansamblu rezidențial cu adevărat exclusivist, North Avenue by A|B Imobiliare face notă distinctă în peisajul rezidențial bucureștean atât prin conceptul arhitectural deosebit, cât și prin calitatea superioară a finisajelor, dotărilor și facilităților. Amplasat pe un teren de peste 12.000 de metri pătrați din nordul Bucureștiului, zona Voluntari-Pipera, acesta va fi alcătuit din două imobile rezidențiale, structurate pe un regim de înălțime P+5E+6R+7R. Clădirile vor avea un total de 102 apartamente – cu două, trei și patru camere, dar și penthouse-uri mai spațioase. În momentul de față, ambele blocuri cuprinse în proiect se află în construcție, termenul de finalizare pentru acestea fiind prevăzut pentru luna decembrie a anului 2023.


Citește și:

În doar o lună de la începerea vânzărilor, 25% din apartamentele ansamblului North Avenue by A|B Imobiliare au fost (pre)contractate


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

Achiziții de apartamente „la pachet”

Încă din stadiul de idee, ansamblul rezidențial dezvoltat de A|B Imobiliare a fost menit să răspundă așteptărilor ridicate ale unui public-țintă interesat de cumpărarea unor proprietăți la un standard de calitate cu adevărat superior, fără compromisuri. Imediat după lansare, proiectul a reușit să atragă atât atenția consumatorilor finali, cât și a investitorilor, fie ei români sau străini. Cumpărătorii din cea din urmă categorie au efectuat inclusiv achiziții de locuințe „la pachet”, având în vedere atât închirierea ulterioară a apartamentelor, cât și revânzarea lor în profit, mizând pe majorarea valorii de piață a acestora, după finalizare.

Interesul crescut de care s-a bucurat – și continuă să se bucure - ansamblul North Avenue, chiar imediat după demararea oficială a vânzărilor, reprezintă o importantă confirmare pentru noi: ne arată că avem un concept cu adevărat exclusivist, ce reușește să răspundă așteptărilor ridicate ale segmentului de public căruia se adresează. Credem că acesta captează atenția cumpărătorilor, persoane cu venituri superioare, atât prin factorul localizare (datorită proximității față de polul de business al Bucureștiului), cât și prin conceptul arhitectural deosebit și calitatea superioară a materialelor și dotărilor incluse în proiect.”

Costina Petrescu, CEO ImoPR, promotor exclusiv al North Avenue by A|B Imobiliare

North Avenue living


Citește și:

Apetit crescut al investitorilor din piața rezidențială: achizițiile de locuințe în scopul revânzării sunt din nou atractive!


Penthouse-uri cu piscină pe terasă

Urmărind cu prioritate maximizarea confortului locativ, apartamentele de lux din North Avenue by A|B Imobiliare au fost proiectate să dispună de suprafețe și configurații variate. Indiferent de unitatea locativă aleasă, însă, cumpărătorii se vor bucura de un design elegant, de suprafețe și terase generoase, precum și de finisaje și dotări de top. Desfășurate pe 2 etaje, penthouse-urile sunt cele mai spațioase, printre punctele de atracție ale acestora numărându-se și piscinele proprii, amplasate pe terase.

Dincolo de calibrarea suprafețelor și compartimentarea apartamentelor, dezvoltatorul A|B Imobiliare a acordat o atenție deosebită spațiilor de relaxare – știind că acestea vor contribui în mod decisiv la conturarea unui stil de viață la standarde cu adevărat «de lux». Pe lângă terasele generoase, ce vor spori confortul rezidenților, în proiect a fost inclus și un parc privat, perfect pentru petrecerea timpului în aer liber, în proximitatea casei. Asta pentru că, în mod evident, experiența pandemiei ne-a învățat că zonele verzi ample reprezintă o componentă absolut necesară a unui ansamblu rezidențial nou – cu atât mai mult a unuia din categoria high-end.”

Costina Petrescu, CEO ImoPR, promotor exclusiv al North Avenue by A|B Imobiliare

North Avenue dormitor

Apartamentele cu două camere din North Avenue by A|B Imobiliare au suprafețe utile de la 67,4 la 89,08 metri pătrați, cele cu trei camere se încadrează între 98,3 și 169,39 metri pătrați, iar cele cu patru camere, între 195,32 și 211,69 metri pătrați. Cele patru penthouse-uri, pe de altă parte, sunt desfășurate pe 2 etaje și au suprafețe utile cuprinse între 557,61 și 572,61 metri pătrați. Toate locuințele sunt prevăzute cu terase spațioase, chiar două per unitate locativă, cu suprafețe de până la 244 de metri pătrați.

Fiecare apartament va dispune de sistem de încălzire prin pardoseală, iar ambele blocuri vor avea fațadă ventilată. Printre facilități se numără cele 123 de locuri de parcare, spațiile verzi, serviciile de concierge, dar și componenta de servicii – reprezentată, printre altele, de o sală de sport modernă și o cafenea de lux.

North Avenue penthouse terasa


Notă: Acest articol a fost publicat mai întâi în ediția tipărită a Titirez Magazine, revista specializată, cu apariție periodică, realizată de portalul imobiliar Titirez.ro. Ajunsă la ediția a VII-a, publicația este distribuită GRATUIT în cadrul târgurilor imobiliare din Capitală, dar și în centre de afaceri și alte puncte de interes pentru jucătorii din industria de real estate, atât dezvoltatori, agenții, bănci și brokeri de credite, cât și clienți finali, cumpărători sau chiriași.


Citește și:

Am fost acolo: echipa Titirez.ro și imoPR a luat „pulsul” pieței rezidențiale la Salonul Imobiliar București, din 5-7 mai 2023



Stiri