Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Lansare Shopsell - Magazin online fara batai de cap! Afla cum poti sa VINZI repede si simplu

Nu este nicio surpriza pentru nimeni ca trecem prin vremuri grele, tulburi, la care nu ne-am fi asteptat vreodata. Domeniul in care activam a cunoscut o ruptura de ritm si am simtit nevoia sa ne adaptam contextului actual si sa ne reinventam.

Am plecat de la aceasta idee si am decis sa iesim din zona noastra de activitate – imobiliarele si sa ne indreptam spre e-commerce si solutii adaptate pentru micii si marii comercianti care vor sa faca tranzitia de la spatiul fizic la un magazin online, folosind knowhow-ul si workflow-ul din spatele CRM-ului nostru imobiliar ImobManager.

Toata echipa s-a mobilizat, am facut focus grupuri si am ales cele mai bune si totodata rapide solutii pentru a veni in ajutorul potentialilor clienti, astfel incat a luat nastere ShopSell.

ShopSell.ro este o solutie adaptata trendurilor si nevoilor actuale ale comerciantilor care pana acum putin timp vindeau in magazine fizice, dar care au avut si au activitatea ingreunata sau stopata din cauza constrangerilor actuale provocate de pandemia COVID19. 

Cu toate ca mai exista solutii asemanatoare in piata, ShopSell vine si cu un aport pozitiv, nu numai la infrastructura de e-commerce, ci si la nivelul preturilor. Avem cele mai mici preturi din piata, pentru primii 20 clienti costurile de implementare sunt 0, nu exista taxe de increment (nu exista praguri si taxe la numarul de comenzi), iar toti clientii, indiferent ca au de vanzare un produs sau o mie, ne pot folosi platforma.

Astfel sprijinim si grupele de clienti care au un numar mic de produse, vand cursuri online, inclusiv autorii care vor sa isi vanda propria carte online, profesionistii care isi pun la dispozitie abilitatile – coaching, reparatii etc. Bineinteles ca deservim si grupele de clienti cu zeci, sute sau mii de produse din domenii conexe.

Pentru a face posibile toate aceste lucruri si pentru a avea la dispozitie cele mai bune servicii, am apelat la profesionistii care pot deservi si ajuta clientii ShopSell: de la furnizori de plati online, la furnizori de programe de facturare si pana la furnizori de curierat rapid.

Pentru ca platile online sunt in acest moment indispensabile si pentru ca securitatea platilor clientilor este foarte importanta pentru noi, Twispay este procesatorul unic de plati in platforma ShopSell. Twispay este un procesator de plati european acreditat BNR, o platforma flexibila și securizata, conceput sa sustina dezvoltarea companiilor din eCommerce.

Dupa cum am invatat cu totii in ultima perioada, serviciile de curierat rapid s-au dovedit a fi o resursa imperios necesara si cum “prietenul la nevoie se cunoaste” am apelat la #PrietenulCurier de la Dragon Star Curier.

Costina-Petrescu

Costina Petrescu, General Manager ShopSell.ro declara:

“ShopSell este un next step in activitatea noastra, dar si a viitorilor nostri clienti. Este o acceptare a digitalizarii, a faptului ca e-commerce-ul deja va surclasa vanzarile din magazinele fizice, nu va mai fi un trend, ci va fi o certitudine. Iar cei care doresc sa faca acest pas inainte alaturi de noi vor avea numai de castigat. Construirea unui magazin online de la 0, cladirea sistemului de furnizori, de colaboratori etc implica sume enorme de bani, dar nu in ultimul rand – timp. Timpul, care dupa cum am spus-o in nenumarate randuri, este singura noastra resursa neregenerabila. Si cum cat pierdem mai mult timpul, cu atat ne aflam in imposibilitatea de a ne dezvolta mai repede, de a castiga clienti si de a monetiza. Ori ShopSell iti ofera totul sub aceeasi umbrela: vei avea propriul magazin online, restul furnizorilor imperios necesari sunt la un click distanta, ramane doar sa adaugi produsele si sa vinzi. Am cladit aceasta platforma pentru a-ti economisi timpul, dar si finantele, intrucat stim cat este de greu sa incepi un business, sa il recladesti sau sa il sustii.”

ShopSell este o noua ramura de servicii a societatii Motorul de Imobiliare SRL, care se adauga:

- portalului imobiliar de renume: Titirez.ro;

- unuia dintre cele mai folosite CRM-uri imobiliare din Romania: ImobManager;

- agentiei de marketing, publicitate si PR – imoPR

Echipa din spatele acestor proiecte este una cu o experienta de peste 14 ani in marketing online, vanzari B2B si B2C, product&project management, programare, design grafic, client service, operare si introducere date.

Pentru detalii platforma ShopSell.ro:

[email protected]

031.005.1506

Stiri