Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

La pas prin Capitală: cele mai frumoase 5 vile clasice propuse spre vânzare în București

Ne-am hotărât să pornim la pas prin Bucureşti şi să vă prezentăm cele mai frumoase vile istorice pe care le-am întâlnit în piaţa imobiliară. Ne-a fost destul de greu să alegem doar câteva proprietăţi care merită ilustrate, însă acesta este un bun prilej pentru un nou articol în viitor.

Vila imaculată din Piaţa Romană cu grădină intimă

Pornind din centrul Capitalei, prima proprietate care ne-a atras atenţia este această superbă vilă interbelică situată pe o străduţă liniştită din apropierea Pieţei Romană. Impecabil renovată, clădirea ne surprinde prin detaliile arhitecturale elegante în stil brâncovenesc. La interior, bârne solide din lemn închis la culoare oferă o doză de farmec şi de interes.

Proprietatea este disponibilă pentru vânzare sau închiriere şi este pretabilă pentru activităţi comerciale, birouri sau locuit.

1523865754_1131477421 (1)

Proprietatea este propusă spre vânzare şi poate fi analizată în detaliu în anunţul de pe portalul imobiliar Titirez.ro:

https://www.titirez.ro/vanzari-case-vile/bucuresti/piata-romana/casavila-de-vanzare-10-camere-axia-real-estate-y1jg

Vilă princiară din inima Capitalei

Cu o amplasare privilegiată - între Piaţa Romană, Piaţa Victoriei şi bd. Lascar Catargiu, această vilă impunătoare şi elegantă impune automat respect. Localizarea şi estetică deosebită recomandă această vilă pentru a deveni sediul unei companii puternice, pentru care prestanţă este importantă.

1605803320_1207680929

Proprietatea este propusă spre vânzare pentru preţul de 1.350.000 euro şi poate fi analizată în detaliu aici:

https://www.titirez.ro/vanzari-case-vile/bucuresti/ultracentral/casavila-de-vanzare-12-camere-freedom-group-13wfo

Vila exclusivistă din zona Primăverii

Această clădire fermecătoare are toate atuurile pentru a asigura un stil de viaţă plin de confort şi linişte pentru o familie modernă. Aflată într-un elegant cartier din Capitala, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, vila îmbină liniile clasice ale arhitecturii interbelice cu luxul modern şi finisaje de ultima generaţie.

Curtea generoasă este plină de vegetaţie, completată de un foişor elegant. Se remarcă echilibrul obţinut între caracteristicele originale ale casei şi elementele actuale de design.

1575540369_1138527809

Proprietatea este propusă spre vânzare şi poate fi analizată în detaliu în anunţul de pe portalul imobiliar Titirez.ro:

https://www.titirez.ro/vanzari-case-vile/bucuresti/primaverii/casavila-de-vanzare-10-camere-romconsulting-17ct9

Vilă în stil neoromânesc, zona Dacia

O altă proprietate care pur și simplu ne-a cucerit este această vilă gardioasă din zona Dacia, construită în stil neoromânesc în jurul anului 1934. Proprietatea este formată din două corpuri şi se remarcă prin curtea liberă mai mult decât generoasă, dar şi prin arhitectura plăcută. La interior există câteva detalii arhitecturale care chiar trebuie văzute!

Proprietatea are o suprafaţă construită de 771 mp şi o curte liberă de 478 mp - un fapt greu de neglijat pentru o proprietate ultracentrală.

1613054208_1690738954

Proprietatea este propusă spre vânzare şi poate fi analizată în detaliu în anunţul de pe portalul imobiliar Titirez.ro:

https://www.titirez.ro/vanzari-case-vile/bucuresti/piata-romana/casavila-de-vanzare-23-camere-romtor-real-estate-17faq

Vila exclusivistă în zona Dorobanţi - Capitale

Această vilă de 13 camere, amplasată într-una dintre cele mai prestigioase zone din Capitală, ne-a atras imediat atenţia prin rafinamentul şi eleganţa pe care le denotă.

Vila poate fi folosită atât pentru amenajarea unui sediu de companie cu prestanţă, dar şi pentru o locuinţă de înaltă clasă - ca plus veţi beneficia şi de securitatea sporită dată de apropierea a numeroase ambasade.

Imediat am remarcat înălţimea peste medie a camerelor, dar şi lumina naturală generoasă, ce conferă interiorului o atmosferă aparte.

1559637676_1181102420 (1)

Proprietatea este propusă spre vânzare şi poate fi analizată în detaliu în anunţul de pe portalul imobiliar Titirez.ro:

https://www.titirez.ro/vanzari-case-vile/bucuresti/dorobanti/casavila-de-vanzare-13-camere-romconsulting-17cth

 

Stiri