Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Între 18 și 20 noiembrie, dezvoltatorul AXXIS Nova Resort & SPA participă la Salonul Imobiliar București, de la Palatul Parlamentului

Amplasat în prima linie la malul Mării Negre, ansamblul imobiliar integrat va fi alcătuit din șase blocuri cu apartamente de lux și un hotel de 5 stele, ce vor dispune de servicii și facilități high-end.

În perioada 18-20 noiembrie 2022, ansamblul AXXIS Nova Resort & SPA, aflat în construcție pe litoralul Mării Negre, va participa la Salonul Imobiliar București (SIB), eveniment ce va avea loc la Palatul Parlamentului. Amplasat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, conceptul integrat dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. reprezintă o investiție estimată în prezent la circa 150 de milioane de euro. Acesta va fi alcătuit dintr-un hotel cu servicii de 5 stele, AXXIS Mundi, alături de 6 blocuri cu apartamente de lux (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona). Acestea din urmă vor însuma peste 1.500 de unități locative moderne, amplasate în prima linie la malul Mării Negre. Atât rezidenții, cât și turiștii din cadrul complexului vor avea la dispoziție o multitudine de servicii și facilități high-end, disponibile pe tot parcursul anului.

Luăm parte cu drag, ediție după ediție, la Salonul Imobiliar București, un eveniment de referință pentru piața rezidențială din Capitală, dar nu numai. Suntem convinși că AXXIS Nova Resort & SPA, un complex imobiliar integrat, inspirat de unele dintre cele mai populare destinații turistice ale lumii, va reuși, încă o dată, să atragă din plin atenția vizitatorilor – atât grație conceptului armonios propus, cât și prin oportunitățile de investiție oferite. Din interacțiunile avute până acum cu potențialii clienți, am constatat că, în proporție majoritară, aceștia sunt interesați de valoarea investițională a unei proprietăți în proiectul nostru.”

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

AXXIS Nova_ciresi_1

Citește și: AXXIS Nova Resort & SPA a primit trofeul „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului”, în cadrul Galei Real Estate Magazine

În momentul de față, Madrid, primul dintre cele șase blocuri cuprinse în proiect, se află în curs de construcție, ridicarea structurii pentru acesta ajungând la etajul al nouălea. Valoarea investiției în actuala fază de dezvoltare, ce va aduce pe piață 252 de apartamente de lux, este estimată în prezent la 17 milioane de euro. De menționat este că, întrucât întregul resort va fi deschis 12 luni din 12, și locuințele vor putea fi închiriate pe toată durata anului.

Pe lângă localizarea extrem de favorabilă, în prima linie la malul Mării Negre, în corelație cu arhitectura deosebită și calitatea construcției, considerăm că unul dintre punctele majore de atracție ale ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA stă în faptul că facilitățile și serviciile high-end oferite turiștilor și rezidenților vor fi disponibile permanent. Acest aspect justifică interesul ridicat pentru achizițiile în scop investițional de care ne-am bucurat încă din momentul începerii vânzărilor, dar răspunde, totodată, și cererii venite din partea clienților care doresc să se bucure de un stil de viață mai flexibil, profitând de avantajele oferite de trendul work-from-home.”

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

AXXIS Nova_piscina

Suprafețele apartamentelor din blocul Madrid sunt cuprinse între 53 și 224 de metri pătrați, în vreme ce prețurile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru două camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. Toate locuințele sunt prevăzute cu terase generoase, ale căror suprafețe ajung până la 106 metri pătrați.

Printre facilitățile ansamblului rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numără o plajă privată, de peste 20.000 metri pătrați, cei peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi (ce includ o grădină cu cirești japonezi și o grădină franceză, în stil Versailles), dar și centrul SPA cu dotări de ultimă generație, precum piscină exterioară și interioară încălzită (un total de circa 1.000 de metri pătrați), saună, jacuzzi, alături de servicii de cosmetică, masaj și relaxare. Pasionații de activități sportive vor avea la dispoziție terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, paleta facilităților fiind completată de spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar și de magazine de lux, restaurante și cafenele.

Ansamblul rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA este promovat în exclusivitate de imoPR, prima agenție de marketing și publicitate dedicată exclusiv segmentului imobiliar.

AXXIS Nova_sezlonguri

Stiri