Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

În trei luni de la începerea vânzărilor, One United Properties a vândut aproape 60% din apartamentele din One Herăstrău Vista

Proiectul constă într-o clădire cu 11 etaje, ce va însuma 117 apartamente exclusiviste, de la studiouri la penthouse-uri tip duplex.

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar One United Properties anunță că a vândut, în decursul a trei lun,i aproape 60% din unitățile rezidențiale de cadrul One Herăstrău Vista. Dezvoltarea rezidențială exclusivistă localizată lângă Parcul Herăstrău include 117 apartamente, dintre care 69 erau deja vândute la data de 30 septembrie a acestui an. Valoarea brută de dezvoltare pentru One Herăstrău Vista se ridică la 38,1 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru septembrie 2024.

Design contemporan și sustenabilitate

Constând într-o clădire cu 11 etaje și o suprafață totală construită de 13.440 metri pătrați, One Herăstrău Vista este o dezvoltare rezidențială premium, caracterizată de un design sofisticat, spații verzi și vedere panoramică, în baza unui un concept centrat pe ideea de comunitate. „Prin poziționarea sa într-o zonă de prestigiu a Bucureștiului, lângă Parcul Herăstrău, proiectul va beneficia de acces la multie zone verzi. One Herăstrău Vista propune viitorilor rezidenți un design contemporan, elegant, cu finisaje de calitate și toate avantajele unei clădiri verzi: materiale sustenabile, eficiență energetică, sisteme de instalații care reduc poluarea, calitatea optimă a mediului interior”, explică reprezentanții companiei dezvoltatoare.

One Herăstrău Vista vine să completeze colecția One Herăstrău din portofoliul nostru, alături de dezvoltările One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza și One Herăstrău Towers, respectând aceleași standarde în materie de design și sustenabilitate care au devenit deja embleme ale One United Properties. Pe lângă designul spectaculos, un element definitoriu pentru această nouă dezvoltare rezidențială este proximitatea cu una dintre zonele verzi cele mai extinse ale Bucureștiului, parcul Herăstrău, un loc reprezentativ pentru petrecerea timpului liber. Vânzările pentru acestă dezvoltare premium au fost deschise în această vară, iar în numai trei luni am vândut 69 de unități din totalul de 117, un semnal excelent al interesului clienților pentru această dezvoltare. Opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la opțiunea de 5 rate egale.”

Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties

Cu apartamente exclusiviste, vedere spectaculoasă, principii sustenabile, design inovator, clădirea cu 11 etaje propune o selecție de 117 apartamente, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la cele cu două sau trei dormitoare, precum și la apartamente de tip penthouse duplex. Pe lângă alte facilități oferite comunității One, dezvoltarea va beneficia și de parcare subterană cu 179 de locuri, precum și de 3 spații comerciale.

_________________________

Despre One United Properties

One United Properties vizează dezvoltarea de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație în București, România. Compania are în vedere accelerarea adoptării practicilor de construcții pentru clădiri durabile, eficiente din punct de vedere energetic și cu un impact pozitiv asupra sănătății. Toate proiectele sale au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România căruia i-a fost acordat, la nivel internațional, premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards, ediția 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE, iar acțiunile sale sunt incluse în în multiplii indici BET și STOXX, în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmărește cele mai lichide acțiuni din lume, și în indicele FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging, care urmărește evoluția companiilor active în sectorul imobiliar din piețele emergente.

 

Stiri