Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

IMPACT a finalizat prima fază de construcție a ansamblului Boreal Plus, din Constanța. Cele 209 apartamente urmează a fi predate proprietarilor


Întregul proiect va însuma 673 de unități – atât apartamente, cât și vile – și va avea o valoare de piață totală estimată la peste 84 de milioane de euro.

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar IMPACT Developer & Contractor a anunțat finalizarea primei faze de construcție a ansamblului rezidențial Boreal Plus din Constanța. Aceasta constă în 209 apartamente, amplasate în trei blocuri cu regim de înălțime P+8E și P+11E, ce vor fi predate către noii proprietari începând cu luna martie. Odată cu imobilele rezidențiale a fost finalizată și o clădire de parcări cu 6 nivele (S+P+4E), cu o capacitate de 290 de locuri. Clădirea este dotată cu stații de încărcare a mașinilor electrice, două lifturi de mare capacitate, iar la subsol sunt disponibile boxe individuale pentru depozitare. Boreal Plus devine astfel primul ansamblu rezidențial din Constanța în care există o clădire de parcări supraetajate, disponibile pentru a fi achiziționate de rezidenți”, explică reprezentanții companiei dezvoltatoare.

Prima fază a ansamblului Boreal Plus a ajuns în cel mai frumos punct al procesului de dezvoltare, acela în care suntem pregătiți să înmânăm cheile locuințelor noilor proprietari. Apartamentele din Boreal Plus sunt definite în primul rând de siguranța și durabilitatea construcției, dar și de confortul pe care îl oferă în interior. Cu suprafețe vitrate mari, terase generoase, încălzire prin pardoseală și vedere panoramică spre Marea Neagră și Lacul Siutghiol, apartamentele din Boreal Plus sunt versatile și pot fi personalizate cu ușurință pentru a satisface exigențele unor tipologii diverse de clienți. Le-am pregătit clienților noștri și câteva apartamente gata mobilate, care pot fi vizitate oricând și care îi pot ajuta să se simtă «acasă» de la prima vizionare.”

Ovidiu Grinici, Sales Director IMPACT Developer & Contractor


Citește și:

Tendință: scumpirea creditelor alimentează cererea pentru chirii. Luarea unei decizii este întârziată, însă interesul pentru achizițiile de locuințe se menține la un nivel ridicat – VIDEO


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

Grădiniță privată și parc pentru rezidenți

Cea de-a doua fază de dezvoltare a Boreal Plus din nordul Constanței va cuprinde 132 de apartamente, întregul ansamblu însumând 673 de unități – atât apartamente, cât și vile – cu o valoare de piață totală estimată la peste 84 de milioane de euro. Proiectul prevede, de asemenea, construcția unei grădinițe private, a unui parc cu locuri de joacă dedicat exclusiv rezidenților, dar și a mai multor spații comerciale.

Construcția proiectului rezidențial Boreal Plus a început în anul 2020, ca parte a strategiei IMPACT de extindere la nivel național. Anul acesta, compania intenționează să demareze construcția ansamblului GREENFIELD Copou, în Iași.

Pentru a răspunde nevoilor celor care vor locui în Boreal Plus, IMPACT a finalizat, în decembrie anul trecut, construcția unui sens giratoriu în municipiul Constanța, la intersecția dintre Bulevardul Tomis și strada Amsterdam. Investiția totală în acest proiect de infrastructură publică s-a ridicat la peste 450.000 de euro, beneficiarul lucrării fiind Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Constanța”, punctează oficialii companiei. Noul sens giratoriu îmbunătățește circulația rutieră atât pentru rezidenții Boreal Plus, cât și pentru locuitorii celorlalte cartiere situate în nordul Constanței, respectiv cei care tranzitează orașul către localitatea Ovidiu și Autostrada Soarelui.


Citește și:

Apetit crescut al investitorilor din piața rezidențială: achizițiile de locuințe în scopul revânzării sunt din nou atractive!


Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 32 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este prima companie privată de dezvoltare imobiliară înființată în România, precum și primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acțiunile sale (simbol bursier IMP) sunt listate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 839.816.382,61 lei (la data de 06.03.2023). Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind primul proiect rezidențial cu certificare BREEAM Excellent la nivel național.


Citește și:

GHID RISC SEISMIC – 2023 de la Titirez.ro. Ce putem face pentru a fi mai puțin vulnerabili la cutremure?


 

Stiri