Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Dubla lansare la TNI: Editia a 5-a a Titirez Magazine si o premiera pentru imobiliarele romanesti

In cadrul editiei aniversare TNI 15 ani, ce are loc in perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului, vom lansa noul numar al Titirez Magazine, ajunsa deja la editia a V-a! Devenita un punct de reper in piata imobiliara, Titirez Magazine va prezinta intr-un format glossy, de calitate, o multime de oferte atractive, interviuri cu personalitati din Real Estate si nu numai, dar si recomandari din domenii conexe (design interior, amenajari, finisaje etc.). Cand veniti la TNI in aceasta toamna, nu uitati sa vizitati standul Titirez.ro, unde veti primi GRATUIT un exemplar din Titirez Magazine.

Daca va intereseaza sa apareti in noul numar al Titirez Magazine, ne puteti contacta la [email protected] sau la 0722.623.884, pana la 15 august.

Mai mult decat atat, pregatim o mare surpriza pentru specialistii din domeniul imobiliar. Fara a intra in foarte multe detalii, va putem dezvalui ca urmeaza sa lansam o divizie cu totul noua care promite sa revolutioneze modul in care dezvoltatorii si agentiile imobiliare isi promoveaza si consolideaza brandul si proiectele. Detalii complete veti putea afla, bineinteles, de la echipa Titirez.ro, care va fi prezenta pe toata durata Targului National Imobiliar.

Depunem toate eforturile necesare pentru a fi alaturi de clientii nostri si pentru a face diferenta in piata portalurilor imobiliare din Romania. Numele clientilor nostri si vizibilitatea acestora in reteaua noastra imobiliara conteaza foarte mult pentru noi! De aceea ii sustinem in toate demersurile si le oferim o expunere in fata unei audiente de peste 6 milioane de afisari, toate nisate pe real estate!”, transmite Costina Petrescu, CEO Titirez.ro.

Totodata am reperat o lipsa, dar si o nevoie continua a jucatorilor din piata imobiliara romaneasca de a se promova corect si calitativ in ochii potentialilor clienti. Aici vom interveni noi, prin aportul experientei noastre in marketing, publicitate si PR. Cum? Aflati la TNI!”, adauga managerul general al Titirez.ro.

Atat specialistii din domeniul imobiliar, cat si cei aflati in cautarea casei sau apartamentului ideal vor avea parte de informatii pretioase si de multe surprize daca viziteaza standul Titirez.ro din cadrul TNI, 4-6 octombrie, Palatul Parlamentului.

Titirez.ro este singurul portal imobiliar din Romania in care balanta este echilibrata din punct de vedere al cautarilor si cererii atat de proprietati ieftine, cat si medium-high. Pe Titirez.ro puteti gasi zeci de mii de anunturi imobiliare detaliate, actualizate zilnic.

Targul National Imobiliar (TNI) va avea loc in perioada 4-6 OCTOMBRIE 2019, la Palatul Parlamentului.

Stiri