Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Divertiland Water Park a semnat un contract cu Spartan, în vederea organizării unui eveniment sportiv în septembrie 2025


Parcul de distracții Divertiland Water Park, aflat în portofoliul grupului de companii AmCorp, va fi gazda unui eveniment sportiv de mare anvergură și notorietate, ce va fi organizat în toamna anului viitor. Este vorba despre o serie de curse marca Spartan, nume recunoscut în rândul sportivilor din întreaga lume, profesioniști sau amatori.

„Fiind eu însămi pasionată de sport, mă bucur să pot anunța că de curând am semnat un contract de colaborare cu Spartan, în vederea organizării unui eveniment sportiv la Divertiland Water Park, pe 13 septembrie 2025. Echipa AmCorp și Venus Capital Investment, divizia imobiliară a grupului, este foarte încântată de această colaborare, întrucât ea ne confirmă că avem o serie de valori comune cu organizatorii Spartan, printre care se numără dorința de a oferi oamenilor nu doar ocazia de a face cât mai multă mișcare în aer liber, ci și de a-și depăși limitele. Am participat recent la cursa lor organizată în Miercurea-Ciuc și ce am înțeles este că mai important decât un corp puternic este un psihic și mai puternic, astfel că, în momentele în care crezi că nu mai poți, este esențial să ai capacitatea de autoreglare emoțională și să nu te lași copleșit. După cum iubitorii de sport știu deja, cursele Spartan variază ca grad de dificultate, dar credem că aproape oricine poate găsi o provocare potrivită pentru abilitățile sale.”

Maria Iancu, General Manager Venus Capital Investment


Citește și:

AmCorp trece întreaga activitate imobiliară sub umbrela Venus Capital Investment. Maria Iancu va coordona toate afacerile pe acest segment


Maria Iancu Spartan Race new

Parte din filozofia Spartan este încercarea permanentă de autodepășire, ce poate fi integrată în viața oricărei persoane – în plan sportiv, dar nu numai. Cursele organizate periodic, la nivel internațional, au diferite grade de dificultate, fiind concepute pentru a testa viteza, anduranța, respectiv abilitatea de a înainta în ciuda diverselor obstacole.

„Ne doream să organizăm un eveniment și în zona Bucureștiului, unde știm că există mulți amatori de competiții sportive. Găsirea unui cadru potrivit pentru ce aveam în minte nu a fost ușoară, însă Divertiland Water Park ne-a oferit exact ceea ce căutam, cu un beneficiu adăugat: posibilitatea ca viitorii noștri concurenți să se bucure de accesul la multiplele piscine din cadrul proiectului. Abia așteptăm evenimentul din septembrie 2025 – înscrierile vor începe curând și sperăm să avem cât mai mulți participanți.”

Ilyés Lóránd, Race Director Spartan Romania

Pentru detalii despre cursele Spartan, vizitați https://ro.spartan.com/

Divertiland Water Park-3

Lansat în anul 2012, Divertiland Water Park este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa Centrală și de Est: acesta dispune de o suprafață de 200.000 de metri pătrați și poate găzdui circa 7.000 de persoane zilnic. Proiectul cuprinde șapte piscine și numeroase atracții acvatice, o atenție deosebită fiind acordată serviciilor de curățenie și igienizare, începând cu verificările regulate ale calității apei. Parcul oferă și un mix ingenios de facilități complementare, printre care se numără diferite magazine și numeroase opțiuni de a lua masa.

Citește și:

Pe 15 iunie, Divertiland Water Park dă startul verii! Numărul vizitatorilor per sezon ajunge la 150.000 de persoane

Divertiland Water Park a fost conceput pentru a fi un proiect verde, alimentat, în mare parte, cu ajutorul energiei solare, prin intermediul unui sistem fotovoltaic a cărui funcționare reduce semnificativ emisiile de carbon și, implicit, poluarea mediului înconjurător. În plus, reprezentanții companiei se ocupă în prezent de plantarea a șase hectare de pădure, ce vor face ca parcul acvatic să fie și mai prietenos cu mediul – o inițiativă ce face parte dintr-o campanie mai amplă de implementare a normelor ESG.

Divertiland Water Park-4

Despre AmCorp și Venus Capital Investment

AmCorp (Asset Management Corporation) este un grup cu o prezență de peste 18 ani în România, timp în care a derulat investiții de amploare și a gestionat multiple proiecte, în diferite sectoare ale pieței imobiliare, dar și conexe acesteia. Venus Capital Investment reprezintă divizia imobiliară a grupului, care se ocupă de gestionarea propriilor dezvoltări (rezidențiale, logistice, de retail), dar oferă și servicii specializate de consultanță, planificare și management (în construcții, dar și al proprietăților) partenerilor care vor să activeze în domeniul real estate-ului.

 

Stiri