Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Dezvoltatorul AXXIS Nova Resort & SPA participă la târgul imobiliar organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, între 4 și 6 noiembrie

Ansamblul rezidențial și hotelier va aduce peste 1.500 de unități locative de lux la malul Mării Negre, alături de un hotel de 5 stele și facilități complementare.

În perioada 4-6 noiembrie, complexul imobiliar integrat AXXIS Nova Resort & SPA, dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. pe litoralul Mării Negre, va participa la Târgul Imobiliar Constanța, ce se va desfășura în cadrul centrului comercial VIVO! din oraș. Aflat la cea de-a șasea ediție, evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA). În momentul de față, ridicarea structurii la blocul Madrid, primul dintre cele șase cuprinse în proiect, ce însumează 252 de apartamente de lux, a ajuns la etajul al nouălea. Investiția în această fază de construcție, incluzând facilitățile aferente, se ridică la 17 milioane de euro, potrivit estimărilor actuale.

Ne bucurăm să luăm parte la târgul imobiliar organizat de CCINA, o organizație – sau, mai bine spus, o comunitate – de care ne leagă încrederea neclintită în potențialul litoralului autohton, atât din punct de vedere turistic, cât și ca business. Cum AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă, în momentul de față, una dintre cele mai de amploare investiții aflate în derulare pe litoralul Mării Negre, estimată la un total de circa 150 de milioane de euro, suntem convinși că proiectul nostru va fi extrem de atractiv pentru cei care vor lua parte la eveniment, atât vizitatori, cât și expozanți.”

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

Citește și: AXXIS Nova Resort & SPA a primit trofeul „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului”, în cadrul Galei Real Estate Magazine

AXXIS Nova_ciresi

AXXIS Mundi, un hotel cu servicii de 5 stele

Amplasat pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145, conceptul imobiliar integrat AXXIS Nova Resort & SPA a fost proiectat să cuprindă 6 blocuri cu nume de orașe europene (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona), ce vor însuma peste 1.500 de apartamente de lux, amplasate în prima linie la malul Mării Negre. La acestea se adaugă o serie de facilități complementare, precum și un hotel cu servicii de 5 stele, AXXIS Mundi, ce va atrage peste 35 de milioane de euro din totalul investiției în proiect. Întregul resort va fi deschis 12 luni din 12, astfel încât locuințele vor putea fi închiriate pe tot parcursul anului.

Inspirați de unele dintre cele mai mari destinații turistice ale lumii și bazându-ne pe poziționarea extrem de favorabilă a terenului alocat pentru dezvoltare, am conceput un ansamblu imobiliar cu adevărat integrat, combinând o componentă rezidențială cu una hotelieră, alături de facilități și servicii high-end. Am mizat de la început pe funcționarea complexului pe tot parcursul anului, acesta fiind, de altfel, unul dintre pilonii pe care se sprijină interesul ridicat pentru achizițiile în scop investițional de care se bucură AXXIS Nova Resort & SPA.”

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

AXXIS Nova_ansamblu

Prețuri de la 79.000 de euro

Suprafețele apartamentelor din blocul Madrid variază între 53 și 224 de metri pătrați, iar prețurile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru două camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. La fel ca și locuințele în sine, terasele aferente au suprafețe generoase, de până la 106 metri pătrați.

Printre facilitățile ansamblului rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numără o plajă privată de peste 20.000 metri pătrați, peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi (inclusiv grădina cu cirești japonezi sau grădina franceză, în stil Versailles), precum și un centru SPA cu piscină exterioară și interioară încălzită (un total de circa 1.000 de metri pătrați), saună, jacuzzi și servicii de cosmetică, masaj și relaxare. La acestea se adaugă terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar și magazine de lux, restaurante și cafenele.

Ansamblul rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA este promovat în exclusivitate de imoPR, prima agenție de marketing și publicitate dedicată exclusiv segmentului imobiliar.

 

Stiri