Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

CRM-ul ImobManager începe colaborarea cu portalul de anunțuri 999.md. Agențiile partenere vor avea deschidere către piața imobiliară din Republica Moldova

O economie aflată în dezvoltare, țara vecină beneficiază deja de o serie de raporturi naturale cu România, ce se traduc inclusiv în tranzacții de vânzare și închiriere de locuințe.

CRM-ul ImobManager, integrat rețelei Titirez.ro, anunță începerea colaborării cu un portal de anunțuri din Republica Moldova, oferind astfel agențiilor autohtone o importantă deschidere către piața imobiliară din țara vecină. Deținut de compania Simpals, site-ul 999.md are un profil generalist și include și o secțiune bine dezvoltată de anunțuri imobiliare, una dintre cele mai accesate de vizitatori.

De peste 20 de ani, compania Simpals creează și dezvoltă produse care îi ajută pe oameni să-și vadă visele împlinite. Unul dintre ele, 999.md, este cel mai mare mare portal de anunțuri din Republica Moldova. Fiind zilnic accesată de 300.000 de vizitatori, platforma a atras peste 800 de afaceri locale din domeniul imobiliar, agenții imobiliare și agenți independenți.”

Roman Știrbu, CEO Simpals

Cetățenii moldoveni, interesați de oferta rezidențială din România

Aflată în plină dezvoltare, piața imobiliară – în special cea rezidențială – din Republica Moldova este din ce în ce mai atractivă pentru achiziții și dezvoltări imobiliare. Pentru agențiile din centrele regionale ale României, potențialul său de business este dat, însă, și de influxul consistent de forță de muncă de aici, în condițiile în care numeroși cetățeni moldoveni sunt atrași de oportunitățile profesionale oferite de orașe precum Iași, Brașov, Timișoara, Oradea, Constanța, București sau Cluj-Napoca. Cum procesul de relocare presupune automat și găsirea unei locuințe potrivite, este firesc ca în Republica Moldova să existe un interes ridicat pentru oferta rezidențială disponibilă în România.

Dezvoltând o platformă a cărei categorie de top este cea din domeniul Imobiliarelor, conducerea companiei Simpals consideră că este momentul oportun pentru a-și extinde afacerea și pe piața din România. Scopul nostru este să asigurăm agențiilor imobiliare colaboratoare o poziție competitivă nu doar în România, ci și pe piața din Republica Moldova. Estimăm că extinzându-și afacerea peste hotare, cu ajutorul 999.md, colaboratorii noștri vor putea avea cu 30% mai multe lead-uri calificate.”

Roman Știrbu, CEO Simpals

Perioadă de testare gratuită a platformei

În cazul publicării anunțurilor pe platforma 999.md, prin intermediul CRM-ului ImobManager, agențiile imobiliare vor beneficia de câteva luni gratuite de testare a eficacității platformei. Pe toată durata colaborării, anunțurile partenerilor vor apărea atât pe website-urile 999.ro și 999.md, cât și pe aplicațiile mobile de iOS și Android asociate.

Agențiile colaboratoare pot opta pentru unul dintre cele 3 modele diferite de pachete, ce oferă posibilitatea achitării per lead, a unui plan tarifar lunar sau cea a achitării per anunț. Reprezentanții companiei vor ghida și ajuta agențiile să aleagă pachetul potrivit în funcție de necesitățile și așteptările particulare ale acestora.

______________________

Despre CRM ImobManager

Un instrument util, destinat gestionării activității celor care activează în domeniul imobiliar, CRM-ul ImobManager este asociat portalulului Titirez.ro un brand-umbrelă pentru o rețea integrată, de 17 site-uri imobiliare, fiecare cu specificul său. Din același grup face parte și imoPR, prima agenție românească de marketing și publicitate dedicată exclusiv pieței imobiliare, ce a fost lansată în anul 2019.

 

 

Stiri