Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Cordia România a finalizat structura de rezistență a celei de-a doua faze din Parcului20.

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, anunță că  a finalizat lucrările de construcție la structura de rezistență a fazei a doua a Parcului20, proiectul rezidențial pe care compania îl dezvoltă în zona Expoziției din nordul Bucureștiului.

Comunitatea din Parcului20 crește, rezidenții au început să se mute în noile lor apartamente din prima fază a proiectului în martie 2021”, declară Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România și Spania și membru al Consiliului de Administrație al Cordia,. „Prima fază a Parcului20 este vândută în proporție de 85%, iar vânzările la faza a doua au ajuns la nivelul de 40%. Am finalizat recent structura de rezistență a fazei a doua a proiectului, la care am început lucrările de construcție în noiembrie 2020.”

Mauricio Mesa Gomez

Parcului20 este unul dintre primele proiecte inteligente din România, toate apartamentele din proiect fiind echipate standard cu sisteme smart home de ultimă generație. Grădina privată de peste 3.000 de metri pătrați, stațiile de încărcare pentru autoturismele electrice, spațiile de parcare pentru biciclete, grădina yoga și echipamentele pentru exerciții calistenice se numără printre principalii factori diferențiatori ai proiectului, care este gândit să asigure o experiență de calitate a locuirii și eficiență energetică.

 

În România, Cordia dezvoltă proiecte rezidențiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficiență energetică și dezvoltare comunitară și analizează în prezent terenurile din portofoliul companiei pe care să le dezvolte în continuare, în funcție de evoluția reglementărilor urbanistice. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată  regenerării urbane și îmbunătățirii țesutului urban

 

Despre Cordia

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și desfășoară un proiect pilot în Spania. Cordia este de asemenea activă pe piața din Regatul Unit al Marii Britanii, prin Blackswan Property. Grupul Cordia are o experiență de peste 20 de ani și a câștigat multiple premii internaționale, printre care: „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project in Europe” International Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI).

Stiri