Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Cordia Blackswan a livrat prima fază dintr-un ansamblu rezidențial exclusivist din Birmingham, Marea Britanie - FOTO

Amplasat în Jewellery Quarter, cartierul istoric al orașului, proiectul reprezintă conversia unei clădiri protejate, din epoca victoriană.

Apartamentele din prima fază a proiectului The Gothic, dezvoltat de Cordia Blackswan, subsidiara locală a principalului dezvoltator rezidențial din Ungaria, au primit permisul de ocupare. Proiectul este situat în Jewellery Quarter, cartierul istoric din Birmingham, Marea Britanie. Ansamblul a fost lansat în aprilie anul trecut, iar prin conversia și renovarea clădirilor care au fost neocupate o lungă perioadă de timp, vor fi create 50 de apartamente dezvoltate în trei faze și o componentă de retail la parterul clădirilor. Prima fază a proiectului cuprinde 14 apartamente și duplexuri exclusiviste în stil victorian, cu unul, două și trei dormitoare și un apartament showroom.

The Gothic Cordia Blackswan4

Echipa Cordia Blackswan are experiență în lucrul cu clădirile protejate și de patrimoniu. Dezvoltatorul a păstrat și a îmbunătățit caracteristicile originale ale clădirii din epoca victoriană, inclusiv cornișa și grinzile tradiționale, finisate cu accesorii moderne.

Clădirile proiectului The Gothic au fost construite la începutul secolului al XIX-lea, iar dezvoltarea este numită după pubul care a primit vizitatori din 1870 și până la începutul anilor 2000. Deși multe dintre clădirile din zonă trebuie renovate sau reconstruite, Jewellery Quarter, care cuprinde peste 200 de clădiri protejate, joacă în continuare un rol economic important, deoarece reprezintă 40% din industria de bijuterii din Marea Britanie.

The Gothic a primit recent premiul Apartment Development of the Year”, în cadrul Insider’s Midlands Residential Property Awards.

The Gothic Cordia Blackswan3

_______________________

Despre grupul Cordia

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și desfășoară un proiect-pilot în Spania.

Grupul Cordia are o experiență de peste 20 de ani și a câștigat multiple premii internaționale, printre care: ULI Global Awards for Excellence, Best Mixed-Use Project in Europe” în cadrul International Property Awards, Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI) etc.

Cordia Blackswan are în pregătire peste 1.800 de locuințe în zona orașului Birmingham, precum și o suprafață de peste 33.000 de metri pătrați de spații comerciale moderne în West Midlands și caută în mod activ noi proprietăți în regiune.

 

 

Stiri