Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Cordia a finalizat structura ansamblului rezidențial Jade Tower, din Spania. Compania are în plan un al doilea proiect pe piața locală, în Marbella


Potrivit dezvoltatorului, cumpărătorii caută locuințe mai sustenabile, cu o eficiență energetică ridicată – motiv pentru care proiectele din Spania integrează o serie de caracteristici în acest sens.

Cu mai mult de două luni înainte de termen, Cordia a finalizat structura Jade Tower, din Fuengirola, Spania – primul său ansamblu rezidențial de lux și eficient din punct de vedere energetic de pe această piață. Compania a anunțat, de asemenea, cel de-al doilea proiect de dezvoltare din țară, situat într-o zonă foarte atractivă din punct de vedere turistic. Membră a Futureal Group - unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare și investiții imobiliare din Europa -, Cordia a desemnat compania spaniolă Sacyr pentru a se ocupa de lucrările de construcție, livrarea proiectului fiind programată pentru sfârșitul lunii iulie 2024.

Cordia International a devenit un dezvoltator și un investitor rezidențial important în Europa, cu un portofoliu diversificat de proiecte în Ungaria, Polonia, Marea Britanie și România. Jade Tower este primul nostru proiect în Spania și sunt încântat să anunț că vom lansa în curând următorul nostru proiect aici. Următorul proiect rezidențial va fi amplasat într-o locație magnifică din Marbella și va oferi priveliști excelente asupra împrejurimilor sale. Mai presus de toate, ne angajăm să ne consolidăm în continuare prezența în Costa del Sol.

Tibor Földi, președintele consiliului de administrație al Cordia International


Citește și:

Cordia a început construcția unui proiect rezidențial de lux în Costa del Sol. Ansamblul e disponibil spre achiziție și românilor


Problemele cu materialele de construcție, contracarate cu succes

Potrivit reprezentanților companiei dezvoltatoare, structura Jade Tower a fost finalizată înainte de termen datorită excelentei colaborări din cadrul echipei de management a tandemului Cordia-Sacyr. Astfel, echipa a atenuat în mod eficient atât impactul prețurilor volatile ale materialelor de construcție, determinate de inflația ridicată, cât și pe cel al penuriei de materiale cauzate de criza lanțului de aprovizionare din prima jumătate a anului trecut. „Alianța noastră solidă cu Sacyr a garantat execuția impecabilă a Jade Tower. Pe lângă livrarea lucrărilor de construcție la Jade Tower, Sacyr a fost, de asemenea, principalul nostru partener strategic, cu care am colaborat eficient pe parcursul întregului proces”, a subliniat Mauricio Mesa, Country Manager al Cordia Spania și România.

Mulțumită muncitorilor, echipei și Cordia pentru colaborarea excelentă, am reușit să atingem această etapă importantă cu mai mult de două luni înainte de termen. Suntem mândri că dezvoltatorul Cordia a oferit această oportunitate companiei Sacyr, astfel încât să putem participa la construcția unuia dintre cele mai emblematice, durabile și luxoase proiecte de pe Costa del Sol.”

Mariano Peláez, directorul regional al Sacyr pentru Andaluzia


Citește și:

După finalizarea proiectul Grand Corvin din Budapesta, Cordia continuă regenerarea urbană. Urmează un alt proiect, de 10 hectare, pe malul Dunării


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)https://www.imopr.ro/ro/pr-imobiliar.html

Certificare BREEAM preliminară

Oficialii Cordia punctează că Jade Tower se aliniază, de asemenea, standardelor generale de sustenabilitate și eficiență energetică ale companiei, construcția desfășurându-se conform normativelor și regulilor BREEAM, cea mai importantă metodă de evaluare a sustenabilității din lume pentru industria imobiliară. Recent, proiectul a primit un certificat preliminar Very good”. Această certificare garantează, printre altele, reducerea consumului de energie cu până la 70% și a consumului de apă cu până la 40%, utilizând în același timp soluții inovatoare care reduc la minimum impactul asupra mediului.

Odată ce am început construcția la Jade Tower, un proiect care este unic pe piața imobiliară din Fuengirola, am monitorizat în mod continuu schimbările în cererea clienților. Oamenii caută mereu locuințe mai sustenabile, cu o eficiență energetică ridicată. Am încorporat în proiect elemente care aduc beneficii pentru bunăstarea fizică și emoțională a rezidenților noștri, cum ar fi o sală de gimnastică, saună, spa și o sală de cinema privată. Există, de asemenea, o zonă de co-working unde rezidenții pot face telemuncă și chiar pot organiza întâlniri față în față cu clienții. Includerea acestor servicii în Jade Tower, care se găsesc de obicei doar în hoteluride lux, este ceea ce ne diferențiază de concurență și adaugă valoare.”

Mauricio Mesa, Country Manager al Cordia Spania și România


Citește și:

Cordia Blackswan a livrat prima fază dintr-un ansamblu rezidențial exclusivist din Birmingham, Marea Britanie - FOTO


 

Stiri