Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Comunicat de presa: Primul ministru maltez vizitează sediul companiei Zacaria

Primul ministru maltez și-a inclus în agendă o vizită la sediul Zacaria în data de 9 mai, unde va fi întâmpinat de Dr. Alec Mizzi și dl. Alan Mizzi, CEO, respectiv CFO ai companiei malteze Alf Mizzi & Sons Ltd., și de către Jonathan Diamantino, CEO-ul companiei Zacaria și, totodată, consul onorific al Republicii Malta în România. Cu această ocazie, primul ministru maltez va fi invitat să dezvelească o placă comemorativă care marchează acest eveniment.

După acest moment oficial și un tur al birourilor Zacaria, primul ministru va vizita cel mai nou proiect industrial dezvoltat de Zacaria, cu o suprafață construită de 40.000 m2, Network Industrial Park.

“Suntem încântați de faptul că Primul Ministru al Maltei va putea vizita compania noastră și de faptul că, astfel, va cunoaște rezultatele pozitive ale unei inițiative maltezo-române, ce a început, în 2005, ca o mică afacere în domeniul imobiliar, iar astăzi este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de spații industriale din România”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

Zacaria face parte din grupul Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în 1915. Compania și-a început activitatea în Sibiu în 2005, iar astăzi este al treilea mare dezvoltator cu peste 217.000 m2 de spații industriale în șase orașe și deține, totodată, șase proiecte rezidențiale, ce însumează peste 780 apartamente și 120 vile, finalizate sau în curs de finalizare. 

caria face parte din grupul Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în 1915. Compania și-a început activitatea în Sibiu în 2005, iar astăzi este al treilea mare dezvoltator cu peste 217.000 m2 de spații industriale în șase orașe și deține, totodată, șase proiecte rezidențiale, ce însumează peste 780 apartamente și 120 vile, finalizate sau în curs de finalizare.

Stiri