Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Am fost acolo: Titirez.ro și imoPR au participat la Târgul Național Imobiliar - TNI, din 19-21 mai 2023


Cea mai mare rețea de portaluri imobiliare din România și agenția de marketing și publicitate asociată s-au numărat printre expozanții târgului imobiliar cu cea mai mare „vechime” de pe piața locală.

Weekendul trecut a avut loc, la Palatul Parlamentului, o nouă ediție a Târgului Național Imobiliar – TNI, cel mai longeviv eveniment de acest gen din real estate-ul autohton, cu o „tradiție” de 19 ani printre jucătorii de profil. Echipa Titirez.ro, brandul-umbrelă pentru cea mai amplă rețea integrată de site-uri imobiliare nișate din România, respectiv imoPR, agenția de marketing și publicitate asociată, s-a numărat, și de data aceasta, printre expozanți. Dintre cele peste 100 de companii participante au făcut parte, alături de dezvoltatori de ansambluri rezidențiale, din țară și străinătate, și agenții imobiliare, dar și reprezentanți ai unor domenii de activitate conexe.

Ca de obicei, ne-a făcut plăcere să participăm, în calitate de expozanți, la ediția de primăvară a TNI – în primul rând pentru că am reușit să ne sedimentăm relațiile de business clădite de-a lungul timpului cu jucători-cheie din piața rezidențială, dar și pentru că am avut șansa de a interacționa, în mod direct, cu end-userii care prospectează oferta de locuințe disponibilă în momentul de față. Prin Titirez.ro și imoPR oferim o perspectivă completă asupra pieței rezidențiale autohtone, integrând atât o componentă business-to-business, cât și una business-to-consumer, astfel că ne-am bucurat să constatăm, încă o dată, că interesul dezvoltatorilor pentru construcția de noi ansambluri rezidențiale se menține, atât în Capitală, cât și în celelalte mari orașe ale țării. Dincolo de provocările momentului, acesta este susținut de situația de deficit major, unanim recunoscut, ce caracterizează sectorul construcțiilor rezidențiale noi de pe piața locală.”

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro & imoPR


Citește și:

Începe Târgul Național Imobiliar TNI: RECORD DE OFERTE IMOBILIARE ȘI SOLUȚII DE CREDITARE! (P)


Titirez.ro TNI 2

Printre ansamblurile rezidențiale din Capitală prezente la Târgul Național Imobiliar – TNI s-a numărat și EnVogue Residence - Iuliu ManiuAflat în construcție în zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, acesta aduce pe piață apartamente noi, atât finalizate, cât și în construcție, destinate clasei medii – garsoniere, studiouri, apartamente cu două și trei camere, dar și penthouse-uri. O caracteristică distinctivă a complexului este reprezentată de atenția acordată siguranței locatarilor, acesta fiind proiectat să includă adăposturi de protecție civilă, dar și să asigure un grad înalt de rezistență la seisme, de până la 8,9 grade pe scara Richter.


Citește și:

Siguranța locatarilor, o prioritate la EnVogue Residence: ansamblul din Bd. Iuliu Maniu are adăposturi antiatomice și o rezistență la seisme de până la 8,9 grade pe scara Richter


ENVogue TNI

Un punct de atracție la cel mai recent târg imobiliar din Capitală a fost și Titirez Magazine, revista specializată, cu apariție periodică, realizată de portalul imobiliar Titirez.ro. Ajunsă la ediția a VII-a, publicația este distribuită GRATUIT în cadrul târgurilor imobiliare din Capitală, dar și în centre de afaceri și alte puncte de interes pentru jucătorii din industria de real estate. Printre paginile revistei, ce poate fi consultată și online, cititorii vor găsi atât analize de actualitate asupra pieței imobiliare locale, cât și prezentarea planurilor de dezvoltare ale unora dintre cei mai mari jucători activi în această industrie – cu precădere pe segmentul rezidențial, dar nu numai.


Citește și:

North Avenue by A|B Imobiliare, un ansamblu rezidențial cu adevărat exclusivist, în nordul Capitalei. Atractiv atât pentru end-useri, cât și pentru investitori


revista Titirez SIB bun_1

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar - TNI este programată să se desfășoare între 22 și 24 septembrie 2023, tot la Palatul Parlamentului.


Citește și:

Tendință: scumpirea creditelor alimentează cererea pentru chirii. Luarea unei decizii este întârziată, însă interesul pentru achizițiile de locuințe se menține la un nivel ridicat – VIDEO


 

 

 

Stiri