Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Am fost acolo: INSPIRED BY GREECE, un event conceptual marca PIATRAONLINE

Pe data de 8 august, PIATRAONLINE a organizat un eveniment tematic care a celebrat parteneriatul dintre companie si furnizorii sai greci de piatră naturală.

Sub ramurile de măslin aducătoare de belșug, pe ritmuri de sirtaki și pe o marble beach, compania a reunit comunitatea creativă din oraș.

”Suntem fascinați de natura acestei țări, dar și de cultura și tradițiile ei. De fiecare dată când o vizităm, ne gândim când ne vom reîntoarce. Însă dincolo de tot si toate, pentru noi, echipa PIATRAONLINE, Grecia înseamnă frumusețea și calitatea pietrei naturale pe care o găsim doar aici. Grecia ne-a adus o varietate a pietrei naturale, dar și o colaborare care aduce soluții inovatoare. Prin Inspired by Greece am vrut să începem o conversație despre cum ne aducem ideile în realitate, împreună”, a afirmat Mariana Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ziua a început în showroom cu discount-uri la toate tipurile de marmură originare din Grecia, iar fiecare client a avut posibilitatea de a alege piatra care îl inspiră. Seara, porțile au rămas deschise doar invitaților și colaboratorilor companiei, adică peste 200 de persoane.

" Am rămas plăcut impresionată de amplitudinea evenimentului Inspired by Greece organizat de PiatraOnline. S-a văzut de departe că sunt profesioniști și că sunt fascinați de arta și cultura Greciei. Produsele expuse într-un mod fabulos mi-au creat impresia că sunt acasă, în special garsoniera foarte frumos concepută numai și numai din marmură și piatră. Până și mobilierul era făcut din piatră! Este o pată de culoare și de design spectaculoasă, consider că putem să apelăm la aceste mijloace dacă vrem să avem o casă în care toți musafirii noștrii să spună WOW. Pe lângă prețurile foarte bune și discounturile disponibile, accounții au fost profesioniști, amabili și serviabili. Toate acestea la pachet cu una dintre cele mai delicioase limonade pe care le-am gustat până acum au făcut din acest eveniment un real succes. Abia îl așteptam pe următorul chiar recomand PiatraOnline și cu siguranță atât eu cât și colaboratorii titirez.ro vad în PiatraOnline un partener de încredere" a spus Costina Petrescu CEO Titirez.ro

În cadrul evenimentului, Iannis Mavreas, cel mai cunoscut montator grec cu proiecte implementateîn întreaga lume, a arătat tehnica tradițională a montajului de piatră, transmisă din generație în generație. Atmosfera evenimentului “Inspired by Greece” a fost întreținută de către trupa Greek4U până la cina extinsă care a încheiat seara.

FOTO2029

FOTO1894

FOTO1674

FOTO2043

ZAF_4786

FOTO1874

PIATRAONLINE este primul magazin de piatră naturală din România. De peste 10 ani, compania selectează și importă cea mai bună piatră naturală din colțurile lumii, devenind un generator de inspirație.

Vezi si Am fost acolo: Conferinta „Oraşul meu – Acasă şi la birou”

Stiri