Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

10-11 septembrie, eveniment EXCLUSIV de prezentare a oportunităților de investiții din Dubai, organizat de EMAX Real Estate

Te atrage ideea de a face o investiție imobiliară în afara țării? Dacă da, Dubaiul se regăsește cu siguranță printre opțiunile tale, aceasta fiind una dintre cele mai atractive destinații „exotice” ale momentului – pentru români, dar nu numai. Ansamblurile rezidențiale disponibile aici atrag prin prețurile atractive, comparabile cu cele din România, dotările și facilitățile de lux ale proprietăților și randamentele investiționale ultracompetitive.

Pentru cei care doresc să se pună la curent cu cele mai noi oportunități de investiții, EMAX Real Estate, companie imobiliară specializată în tranzacționarea proprietăților din Dubai, organizează un eveniment exclusiv de prezentare a ofertelor celor mai mari dezvoltatori de aici. Acesta va avea loc între 10 și 11 septembrie, în Monaco, Monte Carlo, la Le Méridien Beach Plaza. În cadrul evenimentului vor fi prezentate apartamente cu amenajări de lux, semnate de designeri recunoscuți la nivel internațional.

Clienții care decid să rezerve o proprietate în cadrul evenimentului primesc AUTOMAT o excursie gratuită la un hotel de 5 stele din Dubai.

Pentru a participa la evenimentul din Monte Carlo înregistrează-te AICI:

Prezentarea din Monte Carlo este prima dintr-o serie organizată de echipa EMAX Real Estate la nivel european în luna septembrie, evenimente similare urmând a avea loc și în Madrid și Milano.

 

Stiri