Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Zona din Bucuresti care in 2-3 ani va deveni noua "Pipera" a corporatistilor

Piața de birouri din București prezintă un potențial enorm, iar actualul nivel ridicat de absorbție confirmă acest lucru. Prima jumătate a anului s-a încheiat cu un volum record de contracte de închiriere semnate, adică 157 000 de metri pătrați, cu 7 000 mp mai mult decât cel înregistrat pentru perioada corespunzătoare a anului trecut. Chiriasii au un apetit mare pentru clădirile de birouri clasa A recent construite. Anul acesta, multe cladiri noi de birouri vor fi închiriate integral înainte de finalizare a lucrarilor de construire

Atunci când analizăm piața de birouri din capitală, devine evident că zonele situate în partea de nord a Bucureștiului sunt cele mai active. Barbu Vacarescu-Aurel Vlaicu și Dimitrie Pompei au atras majoritatea chiriașilor, deoarece oferă un echilibru bun între standardul spațiului disponibil și costurile totale de ocupare. 

Analiștii estimează că modelul de dezvoltare a pieței se va schimba în următorii 2-3 ani, datorită celor 200 000 de metri pătrați care vor fi livrati în partea centrală de vest a orașului (Grozavesti - Politehnica).

Stiri