Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Titirez.ro, partener principal al Salonului Imobiliar! Surprizele, concursurile si vestile bune din imobiliare incep cu noi

Evenimentul se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie, in incinta Palatului Parlamentului

Concurs interactiv

Promitem o experienta de neuitat in cadrul targului imobiliar! Echipa Titirez.ro va intampina vizitatorii cu un concurs interactiv si cu sfaturi imobiliare de la profesionistii din domeniu.

Portalul nostru, alaturi de Coldwell Banker Unirii, ofera participantilor sansa de a castiga un loc de parcare CADOU*, la achizitionarea unui apartament in ansamblul Estic Park.

Relansarea Titirez.ro

Anul 2017 a fost si este un an foarte bun pentru Titirez. Dupa schimbari majore la nivel de management, de echipa si de strategii de marketing si promovare, Titirez.ro s-a reinventat si isi consolideaza pozitia in piata ca pion principal in sustinerea activitatii agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor rezidentiali si particularilor. Titirez.ro se pregateste intensiv pentru a deveni liderul pietei portalurilor imobiliare romanesti!

“Depunem toate eforturile necesare pentru a fi alaturi de clientii nostri si pentru a face diferenta in piata portalurilor imobiliare din Romania. Numele clientilor nostri si vizibilitatea acestora in reteaua noastra imobiliara conteaza foarte mult pentru noi! De aceea ii sustinem in toate demersurile si le oferim o expunere in fata unei audiente de peste 6 milioane de afisari, toate nisate pe real estate!”, transmite directorul de vanzari al Titirez.ro, Costina Petrescu.

“Cel mai mult imi place modul de abordare al membrilor echipei Titirez! Sunt prietenosi, foarte receptivi si focusati pe imbunatatirea permanenta a serviciilor si a rezultatelor pentru a creste impreuna in modelul B2B. In ultimele luni am vazut o crestere a numarului de clienti pe care Titirez ni livreaza zilnic. Apreciez implicarea pe care echipa o are in colaborarea cu noi si strategia de promovare personalizata pe care Titirez o adopta, aceasta mizand pe calitatea informatiei si vizibilitatea sporita in mediul online a  anunturilor. Intr-o piata imobiliara deja stabilizata, Titirez.ro vine cu o atitudine inovativa.”, precizeaza Alina Verdeata, manager Coldwell Banker Unirii.

In acest moment, Titirez.ro este singurul portal imobiliar din Romania in care balanta este echilibrata din punct de vedere al cautarilor si cererii atat de proprietati ieftine, cat si medium-high. Si este singurul portal care ofera cea mai variata oferta de servicii pentru clienti, la cel mai bun raport calitate-pret.

Titirez.ro si Salonul Imobiliar va asteapta cu drag si cu foarte multe surprize!

 

 

*Valabil pentru apartamentele aflate la promotie in cadrul Salonului Imobiliar de catre partenerul exclusiv al Estic Park, Coldwell Banker Unirii.

Stiri