Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Timpuri Noi - un nou pol de dezvoltare imobiliara in Bucuresti

Timpuri Noi a fost in mod paradoxal, pana in urma cu putini ani, o zona putin dezvoltata a Bucurestiului, in ciuda amplasarii extrem de centrale. Totul s-a schimbat, insa, odata cu aparitia unor cladiri de birouri mari, care automat au atras atentia cumparatorilor din segmentul mediu rezidential. 

Timpuri Noi Square a fost primul proiect de avengura din zona, avand un regim mixt office-rezidential. Intre timp, dezvoltatori importanti au inceput sa construiasca proiecte rezidentiale, mai ales de dimensiuni mici sau medii. 

Dupa 2010, incepand mai intai cu zonele din apropierea statiei de metrou Mihai Bravu si apoi cu extindere spre Timpuri Noi, cartierul a avut parte de o dezvoltare exploziva. Avantajele pe care le ofera sunt numeroase si atrag ca un magnet atentia cumparatorilor si investitorilor: doua statii de metrou usor accesibile, legatura rapida spre centru prin Splaiul Unirii, zona rezidentiala linistita cu blocuri mici si case, apropierea de centre comerciale mari si de parcul Tineretului. 

In prezent, mari dezvoltatori construiesc sau intentioneaza sa lanseze proiecte in cartierul Timpuri Noi, inclusiv One United sau fondul de investitii London Partners.

Daca sunteti deja in cautarea unui apartament, va puteti orienta catre proiectul Motilor Residence, situat la jumatatea distantei dintre statiile de metrou Timpuri Noi si Mihai Bravu, cu preturi de pornire de la 68900 Euro. 

1480512090_856275129

Detalii despre proiectul Motilor Residence: https://www.titirez.ro/ansambluri-rezidentiale/motilor-residence_458

Sofia Residence este un alt proiect situat in zona Timpuri Noi - Vitan, cu 44 de apartamente de 2 si 3 camere, pretul de pornire fiind de 67000 euro. 

1508333612_1298268388

Detalii despre proiectul Sofia Residence: https://www.titirez.ro/ansambluri-rezidentiale/sofia-residence_592

Puteti vizita peste 100 de oferte pentru apartamente in cladiri noi din cartierul Timpuri Noi pe Titirez.ro: https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/bucuresti/805153

Stiri