Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Moment emoţionant la târgul imobiliar de la Bucureşti

Inainte de a incerca cheia norocoasa Mario a trecut si pe la standul Titirez.ro , ne bucuram ca i-am purtat noroc ! 

 

Un copil de 10 ani a câştigat concursul organizat de Cartierul Solar : a nimerit cheia norocoasă ce i-a deschis lui şi mamei uşa spre o locuinţă oferită în dar.

Copleşit de bucurie, băieţelul a început să plângă de bucurie când şi-a dat sema că se va muta dintr-o garsonieră înghesuită într-un apartament cu două camere, de 45.000 de euro.

Mario este un băieţel cu şansă: peste câteva săptămâni scapă de garsoniera confort trei în care stă cu mama lui. Din 5.000 de chei puse la dispoziţie de organizatorul concursului, el a ales-o pe cea bună.

Dezvoltatorul imobiliar i-a dus să vadă apartamentul în care vor locui. Înainte de vizită, Mario şi mama lui au fost acasă, să se îmbrace cu haine de sărbătoare.

Apartamentul este într-un complex imobiliar verde, unde încălzirea spaţiilor comune se face cu panourile solare amplasate pe fiecare dintre cele 15 blocuri.

Norocul le-a surâs lui Mario şi mamei lui chiar când aveau mai multă nevoie: femeia împrumutase bani de la prieteni, ca să aibă avans de dat pentru un credit cu care avea de gând să cumpere o locuinţă.

Stiri