Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Design interior 2017

Interioarele din 2017 s-au indreptat spre uman, autentic. Ne petrecem tot mai mult timp in fata calculatoarelor sau telefoanelor mobile asa ca interioarele din 2017 s-au conturat inspre nevoile primare ale oamenilor.

Designerii de interior au construit spatiile interioare fie cu imprimeuri si tesaturi, fie cu plante si materiale naturale. A fost in voga tapetul cu imprimeuri naturale sau ramele cu licheni sau muschi. Acestea mentin aerul proaspat si sunt foarte usor de intretinut. Canapelele si fotoliile au fost tot mai simple pe parcursul anului si in culori cat mai neutre.

Culorile in voga au fost cat mai naturale. Verdele a iesit in evidenta in fiecare detaliu iar culorile pamantii au adaugat putina seriozitate mediului in care oamenii au ales sa isi petreaca timpul. Restaurantele si spatiile comerciale au intampinat acest trend cu idei noi de design natural, adaugand plate, licheni sau orice alte elemente ce amintesc de natura.

O alta abordare a spatiului este una primitiva, in culori inchise. Combinatiile dintre gri si negru aduc unui spatiu deschis luminozitate si duritate, ferestrele mari fiind cele mai potrivite. Finisajele cu aspect de lemn sau piatra naturala redau cu fidelitate texturile regasite in natura.

Anul 2018 aduce noi idei in materie de design de interior. Negrul va redeveni un ‘’must have’’, la fel si culorile pastelate. Rozul, albastrul, verdele si culorile electrizante sau metalice nu vor lipsi din noile trendului ale anului 2018.

Stiri