Rasig Imobiliare
Rapiditate si Siguranta

Ce apartamente premium se inchiriaza cel mai repede

În continuare, în cazul apartamentelor de dimensiuni mai mici, de tipul celor cu două camere, chiriașii solicită ca ele să fie mobilate și utilate complet. 

Alte criterii importante de selecție a unui apartament premium de închiriat sunt în acest an locul de parcare, vederea de pe terasă, paza blocului și existența unor facilități precum sală de fitness, saună, piscină sau grădină interioară în cadrul complexului rezidențial

Tot mai mulți chiriași au în topul priorităților locul de parcare. Mai mult de 80% dintre chiriașii care sunt dispuși să plătească lunar o chirie mai mare de 1.000 euro/lună au nevoie de cel puțin un loc de parcare. 

Din cauza aglomerării urbane, evidentă în ultimii ani, vederea pe care o are proprietatea este un criteriu la fel de important ca și locul de parcare. O vedere obturată, precum și vecinătatea clădirilor în construcție scade mult atractivitatea unei proprietăți. O terasă generoasă însă atrage imediat atenția chiriașilor de lux. 

Aproximativ 50% dintre chiriașii străini sunt interesați de securitatea imobilului. Agenții de pază, precum și camerele de supraveghere constituie un avantaj, iar în unele situații o condiție esențială.

 În cazul bugetelor mari, chiriașii sunt mult mai selectivi, în topul criteriilor de căutare din 2017 fiind: amplasamentul, calitatea imobilului, vederea, finisajele și dotările sau nivelul de securitate. Preferate sunt imobilele aflate în complex rezidențial, cu pază permanentă, curte interioară, sală de fitness, saună sau piscină.

Afla acum care sunt ofertele la apartamente pe titirez.ro ! Te ajutam sa iti gasesti casa pe care ti-o doresti !

Stiri